O pierdere importanta


La sfârșitul lui Noiembrie, fotbalul mondial a suferit o pierdere importantă atunci când un avion s-a prăbușit și o echipă din Brazilia și-a pierdut aproape toți jucătorii. Un avion charter cu 81 de persoane la bord, inclusiv 22 de jucători ai echipei braziliene de fotbal Chapecoense și circa 20 de jurnaliști, s-a prăbușit lângă localitatea Cerro Gordo din Colombia, ucigând 76 de persoane. Aeronava a pierdut contactul cu controlorii de trafic pe la miezul nopții și se pare că a încercat o aterizare forțată. Șase persoane au fost scoase în viață, dar una dintre ele a murit apoi. Aeronava care s-a prăbușit în Columbia îi transportase recent pe Messi, Aguero și ceilalți jucători ai naționalei Argentinei, dar jucătorii din țara lui Maradona au fost mai norocoși. Niciodată nu poți să știi când te lovește o nenorocire și cineva din familie sau un prieten apropiat părăsește această lume. Și atunci trebuie să lași profesioniștii să se ocupe de lucrurile legate de pierderea importantă. Si daca stai in capitala sau prin apropiere există o firmă de pompe funebre în București care poate să îți rezolve multe din situațiile neprevăzute apărute în cazul unui deces în familie.

Când apelezi la o firmă de pompe funebre este important să te înțelegi bine cei de acolo, la ce oră să vină ca să poți duce pe ultimul drum persoana la care ai ținut enorm, persoana care a fost lângă tine în momentele grele, persoana pe care te bazai atunci când toată lumea îți întorcea spatele, persoana care era mereu cu zâmbetul pe buze și o optimistă incurabilă. Respectarea orelor pe care le stabiliți împreună cu firma de servicii funerare, pentru livrarea unui produs sau serviciu, vor fi foarte importante pentru derularea unei înmormântări.

Când vine vorba de prețuri, ar fi bine să nu alegeți cele mai ieftine servicii oferite de firme de pompe funebre. Dar nu întotdeauna prețul va fi și garanția calității serviciului. El poate fi o mare capcană: la un preț foarte mic să primti doar o parte din serviciile promise.
O înmormântare rămâne pentru mult timp în suflet și memorie. De voi depinde ca totul să iasă bine și fără întârzieri sau incidente nedorite. Iar un eveniment care trebuie făcut bine chiar și în condiții de suferința maximă reprezintă un semn de respect față de persoana decedată.

Comentarii