Site cu predictii sportive neafiliat al caselor de pariuri


În lumea pariurilor online din România există sute de site-uri care oferă ponturi, strategii, bonusuri, informații la zi despre echipele mari din fotbalul european, dar majoritatea sunt afiliate la case de pariuri online. Prin afiliere, proprietarii acestor site-uri câștiga cam 30% din cât pierde pariorul în fiecare lună. Și în multe articole scrise pe aceste siteuri casele de pariuri sunt prezentate într-o lumina bună. Pentru că ei câștiga bani de la aceste agenții de pariuri nu spun și când aceste case te limitează, când îți anulează un pariu pus corect sau când nu îți procesează retragerea într-un timp scurt, deși tu ai făcut verificarea identității.
În plus, siteuri-le încărcate cu zeci de banere și linkuri de afiliere se mișcă greu. Și cum trăim în secolul vitezei, nu vreau să stau și să aștept ca un site să se încarce 10 secunde ca să citesc un pont la pariuri .

Dar se pare că nu toți urmăresc același model de a face bani. Au apărut câteva site-uri noi care nu sunt afiliate la casele de pariuri online și oferă Biletul Zilei sau Strategii de pariuri fără niciun link de afiliere sau banere cu reclame.
Cu toții știm cât de important este biletul zilei și dacă găsim un site bun care ne oferă acest lucru pe cota minim 2 este clar că trebuie să îl urmărim în continuare. Eu am făcut bani buni în trecut pentru că pariam pe cota 2 în sistem progresiv după un anumit site. Și dublam până îmi ieșea biletul. Dar acel site avea un procent foarte bun de reușite într-o lună de zile. Pentru că nu poți să dublezi mereu banii dacă ponturile oferite sunt greșite 10 zile la rând.


Foarte importante pentru un parior sunt și strategiile de pariuri. O Strategie Pariuri îți poate oferi disciplină pe termen lung dacă ești hotărât să o respecți și nu pariezi după ureche.
Puține strategii aplicate de pariorii profesioniști sau amatori dau rezultate pentru că în teorie toate sunt perfecte. Dar în practică intervine factorul uman care este supus greșelii, dar și suma de bani pe care o avem la dispoziție ca să ducem strategia până la capăt. Pentru că nu ai un cont bancar cu sume de bani care nu se vor termina niciodată, așa că e foarte important să respecți cu strictețe termenii și condițiile anumitor strategii.

Apropo, să nu cumpărați de pe facebook ponturi cu pauză/final sau cele cu anumite cote astronomice pentru că toate, absolut toate sunt acolo doar ca să va ia banii. Nimeni nu ar oferi o cotă de 30 pentru 50 de lei sau mai mult. Acel parior care are pontul respectiv ar paria doar pentru el și s-ar îmbogăți peste noapte.
Am un grup pe facebook de pariuri live și dacă văd pe cineva că postează ponturi pauză/final îl banez imediat pentru că nu îmi place așa ceva. Dacă vreți să câștigați la pariuri trebuie să aveți disciplină și un plan bine stabilit. Respectați regulile și pe termen lung s-ar putea să fiți pe plus din această activitate.

Comentarii