Milan - Inter sau meciul care imparte Italia in doua


Milan-Inter este unul dintre cele mai importante derby-uri din Italia, Serie A. Se va juca duminică seara pe stadionul San Siro.
AC Milan este în formă în acest an pentru că se află pe locul 3 în campionatul din Italia, la un punct de AS Roma. În ultimele 6 partide, Milan are 5 victorii și își dorește și cele 3 puncte în meciul cu eterna rivală-Inter Milano.
Milan trece printr-o perioadă bună pentru că a reușit să o învingă pe Juventus pentru prima oară în ultimii 4 ani, dar are și perioade când își aduce aminte de jocul catastrofal din sezoanele trecute și joacă extrem de slab ca în meciul pierdut cu 0-3 împotriva echipei Genoa.

Inter se confruntă cu niște decizii ciudate ale conducerii clubului. Frank de Boer a fost demis și a fost chemat la cârma echipei Stefano Pioli, fostul antrenor al echipei Lazio. E al 3-lea antrenor adus de Inter în acest sezon și asta denotă o lipsă de profesionalism la înalt nivel. Nu poți să ai rezultate bune dacă nu ai continuitate. Oricărui antrenor îi trebuie timp ca să își impună ideile tactice și stilul de joc.
Inter a câștigat meciul împotriva echipei Crotone cu scorul de 3-0, dar jocul lasă încă de dorit.

Statistică:

  • Milan a câștigat ultimele 4 partide jucate acasă.
  • Inter Milano are 3 înfrângeri în ultimele 3 deplasări la Sampdoria, Atalanta și AS Roma.
  • În ultimele 3 partide din Serie A, Milan face egal la pauză, dar câștiga la final.
  • Inter are cea mai slabă conversie șuturi pe poartă/goluri. Doar 35% din suturile pe poartă s-au transformat în goluri.
  • În ultimele 6 partide dintre cele 2 echipe e egalitate perfectă. 2 meciuri a câștigat Milan, 2 a câștigat Inter și 2 s-au terminat la egalitate.


Meciul Milan - Inter va fi strâns, dar cred că se vor marca cel puțin 2 goluri. Așa că merg pe pariul peste 2 goluri la cota 1,60. Dacă vreți cote mai mari, puteți încerca pariul DNB Milan la cota 1,90.



Comentarii

  1. Meciul s-a incheiat cu scorul 2-2, iar Inter a egalat la ultima faza de joc. Pontul cu peste 2 goluri a iesit in repriza a 2-a.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu