Ce este Lay la pariuri


Lay inseamnă a oferi un pariu, care va fi cîştigător în cazul în care echipa aleasă nu învinge. Pui lay când crezi că nu se va întâmpla un eveniment.
Dacă avem meciul dintre Barcelona și Manchester City și pariem Lay pe Manchester City, pariul este câștigător dacă Barcelona învinge sau face egal.
Sau pariezi pe scor corect, de exemplu Lay 0-0 și orice rezultat cu goluri marcate este câștigător. Pierzi doar dacă meciul se termină 0-0.

Acest gen de pariu îl găsiți des la Betfair și dacă jucați acolo o să va obișnuiți cu acești termeni.
Să zicem că vrei să pariezi pe scor corect la un meci. Acum se joaca Arsenal 0-1 Chelsea si e aproape minutul 45. De exemplu lay 2-1 are cota 11.5 in acest moment.
Faci lay la 2-1 și ceri 10 euro. Dacă pierzi, suma care va fi scăzută din contul de la betfair este 10*11.5=115-10=105 euro. Dacă câștigi primești 10 euro ceruți de tine, minus comisionul lor de 5%=9.5 euro. Pierzi doar dacă Arsenal castigă cu scorul de 2-1 final.

Betfair ia comision din orice câștig pentru că este un exchange bets, iar comisionul poate ajunge la 7%. Dar se merită pentru că oferta este bogată și cotele sunt mari.

Comentarii