Cateva idei dupa Manchester United - Manchester City, scor 1-2


1. Mkhitaryan de la BVB e inutil în EPL, unde nu e timp și spațiu de finețuri, iar jocul e dinamic. Liniile de apărare sunt dure, nemiloase și fără scrupule. Mereu în mișcare. Nu e spațiu și pasivitate în Premier League ca în Bundeslinga.

2. Smalling-Bailly va fi un cuplu bun, ceea ce îl va pune pe Blind la închidere. Așa trebuie să arate axul central defensiv. Nu altfel.
3. Manchester United are fundași laterali magnifici, dar nu și jucători ofensivi de bandă, pentru că Mou încă experimentează formule. Lingard e încă nejucat, iar armeanul e nesigur. Dacă ar fi jucat cu Rashford și Marțial sau Mata, era o altă poveste.

4. Bravo nu e de Premier League - nesigur pe centrări, nu doar la gol. Are loc în echipa lui Pep(pentru că are joc de picior), nu și în Premier League.
Kevin De Bruyne a fost cel mai periculos om de pe teren, foarte puține faze judecate greșit, a decis meciul și a creat multe alte șanse. Schimbări bune la City, în special Sane care a creat multe faze atunci când restul jucătorilor nu au mai putut.

5. Semnele par mai promițătoare pentru Man. United decât în perioadele similare cu Moyes și van Gaal. Leicester marca 5 goluri lui United acum 2 ani, ca echipa nou promovată. Sau dracii rosii făceau egal la Burnley.

6. Bravo a jucat de 45 de ori mingea. Cu 4 mai puține decât Rooney. Rooney a jucat slab și cred că mai mult de 60 de minute nu mai poate la acest nivel.

Comentarii