Stiri din fotbal


Știri din fotbal

1. Juventus a ajuns la 15 victorii la rând în Serie A. Este un record foarte greu de egalat. În ultimul meci a învins echipa Napoli cu 1-0 in minutul 88 prin Simone Zaza.
2. Cristiano Ronaldo are 24 de pase de gol în Spania. Niciun alt jucător care joacă în Primera Division nu a mai atins această cifră în acest sezon.
3. Manchester United are doar 41 de puncte după 26 de partide jucate. Este un record rușinos pentru echipa care a dominat ani la ramd campionatul de fotbal din Anglia.

4. Everton a avut posesie de 76% în meciul cu West Brom. Everton a avut 33 de șuturi spre poartă și 14 cornere. West Brom a avut doar 1 corner și a câștigat cu 1-0.
5. Trifon Ivanov, jucătorul Naționalei de fotbal a Bulgariei care a câștigat medalia de bronz la Mondialul din 1994, a murit la vârsta de 50 de ani din cauza unor complicații la inimă.
6. Gianluigi Buffon a fost votat cel mai bun portar din toate timpurile de cititorii revistei France Football.

7. Badstuber, jucătorul lui Bayern Munchen, și-a rupt glezna și va lipsi cel puțin 3 luni de pe gazon. De fapt acest sezon e terminat pentru fundașul de 26 de ani.
8. Louis van Gaal îl acuza pe Paul Scholes că influențează negativ pe suporterii echipei Manchester United. Mai bine Louis van Gaal și-ar da demisia pentru că jocul echipei lui este jalnic.
9. Dacă va interesează cine a marcat cele mai multe goluri din afară careului din cele mai bune 5 campionate de fotbal din lume, aveți toate informațiile în poza de mai jos.

Comentarii