Pariuri live la casa de pariuri Netbet




Secțiunea de pariuri live la casa de pariuri Netbet este ușor de găsit pe site. Lângă logo, în stânga sus, există secțiunea Sport și chiar lângă se află secțiunea Pariuri Live.
Oferta de pariuri live are cam tot ce vă doriți: pariuri pe victorie, pariuri pe handicap asiatic, peste sau sub goluri marcate, total goluri în prima repriză, etc.
Există pariuri pentru ce se va întâmpla în următorul minut: gol la cota 15, corner la cota 7, lovitură liberă la cota 3, repunere din careu la cota 5,etc.
În plus aveți și opțiunea ce va întâmpla în următoarele 5 minute: gol marcat, penalty sau cornere.

În afară de handicapul asiatic din 2 variante, Netbet are în ofertă și handicapul european din 3 variante.
Aveți și Scor corect, rezultat par sau impar sau numărul de goluri marcate de o echipă.

Pentru campionatele puternice de fotbal(Spania, Germania, Italia, Anglia, etc) aveți până la 100 de variante de pariere, iar pentru campionatele mai slabe(Polonia, Croația, Turcia,etc) aveți la dispoziție aproximativ 50 de variante de pariuri live.
Cotele la pariurile live ar trebui să fie mai mari pentru că am găsit cote 1,86 cu 1,91. Ar trebui să fie măcar 1,91 cu 1,91 dacă nu se poate 1,95 cu 1,95 cum era la Pinnaclesports.

În momentul de față, în România, pariurile live la Netbet cred că se află în top 3. Dacă se mai adaugă mai multe campionate de fotbal exotice sau pariuri pe sporturi mai puțin cunoscute, impresia despre această casă de pariuri online va crește. Iar dacă și cotele vor crește, atunci voi avea numai cuvinte de laudă despre Netbet.



Comentarii