Case de pariuri legale




E începutul anului 2016 și în România sunt doar câteva case de pariuri legale. Pe lista ONJN se află 19 case de pariuri care au primit licență în România, dar unele încă nu au un site funcțional.
Azi o să fac o listă cu toate casele de pariuri online legale în funcție de oferta de pariuri, cote, durata retragerilor și bonusuri.

1. Betfair
Betfair are cele mai mari cote de la noi. Oferta este foarte bună pentru pariuri pe fotbal și tenis. Are și ofertă ok pentru pariurile live.
Betfair are bonus la prima depunere pe care îl schimbă o dată la 2 luni. Bonusul nu este valabil pentru depunerile cu Skrill sau Neteller.
Retragerile făcute prin Skrill sau Neteller ajung a doua zi. În plus, la Betfair aveți și poker online, casino online, bingo, jocuri, etc.

2. Unibet
Unibet are unul dintre cele mai bune bonusuri pentru români: 150 de Ron pariu fără risc. Primești banii înapoi dacă pierzi primul pariu la această casă de pariuri online.
Unibet are site-ul în limbă română, ofertă de pariuri este de top. Ce nu îmi place însă la Unibet este că nu poți să depui sau să retragi folosind Skrill și Neteller.

3. Sportingbet
Cotele la casă de pariuri Sportingbet sunt ok, iar ofertă de pariuri live este printre cele mai bune din România la ora actuală. Sunt meciuri în care anumite cote de la Sportingbet sunt mai mari decat la Unibet, Netbet sau Winmasters, dar sunt meciuri in care cotele sunt mai mici față de alte case de pariuri online. Sportingbet are și opțiunea de cash-out, adică dacă vrei să te retragi dintr-un pariu care crezi că nu mai are șanse de reușită, poți să o faci fără probleme.

4. Netbet
Netbet are cel mai mare bonus la prima depunere. In plus are un bonus pentru cei care pariaza de pe mobil. Cotele nu sunt extraordinare, dar multi pariori si-au facut cont la aceasta casa de pariuri atunci cand bet365 s-a retras de la noi.
Netbet este fosta casă de pariuri Bet770.

5. Winmasters
Este o casa de pariuri online care a avut o fraza la termeni si conditii unde scria negru pe alb ca Winmasters poate sa plateasca anumite sume in rate. La presiunea pariorilor romani, Winmasters a scos aceasta conditie aberanta.
Depunere minimă la casa de pariuri Winmasters
Suma minimă care poate fi depusă la Winmasters este de 40 de RON prin card bancar, Paysafecard, Srill(fostul moneybookers) și Neteller.
Dacă depuneți bani folosind transfer bancar, suma minimă este de 250 de RON.
Retragerea minimă de la casă de pariuri Winmasters este de 80 RON prin card de credit, Neteller, Skrill. Dacă folosiți ca metodă de retragere transferul bancar, suma minimă la retragere este de 350 RON.
Suportul clienți este oferit în mai multe limbi. Inclusiv în limba română, rusă, cehă, etc

Despre celelalte case de pariuri legale din Romania nu am ce sa scriu pentru ca unele au cote foarte mici, iar altele nu au inca un site unde sa pariezi.
Poate mai vor veni si alte case de pariuri online de top in Romania in 2016.

Comentarii