Case de pariuri care nu accepta Skrill




Dintre toate casele de pariuri online care au luat licență în România sunt doar câteva case care nu acceptă depuneri cu Skrill.
Una dintre aceste case de pariuri este Unibet
. Unibet nu acceptă nici Skrill, nici Neteller ca metode de depunere sau retragere.
E ciudat ca o casă de pariuri ca Unibet să nu accepte depunerile cu Skrill, deși majoritatea caselor nu au nicio problemă cu Skrill. Skrill este fostul Moneybookers pentru cei care sunt pariori cu vechime, dar și pentru cei care sunt la început în această lume a pariurilor si nu au multe informatii despre ce scriu eu in articolul de azi.
Se pare că Unibet nu preferă Skrill datorită comisioanelor percepute de acest portofel online.

O altă casă de pariuri nouă care nu acceptă Skrill este eFortuna. eFortuna are site online acum și are și o depunere minima de doar 25 de RON. Dar pentru că nu are ca metodă de depunere și retragere Skrill, această casă de pariuri online are o bilă neagră. Singurele moduri prin care poți depune sunt prin card de credit/debit, Paysafecard și Cashpoint.

Dacă aveți cont de Skrill și vreți să depuneți cu această metodă nu va faceți griji pentru că 95% din toate casele de pariuri online legale au această opțiune.
E păcat că Unibet și eFortuna nu vor sa intre în rândul lumii și să ofere pariorilor zeci de metode de depunere.
Pentru că și banii depuși cu Skrill sunt tot bani pierduți sau câștigați la pariurile online. Nu trebuie să depui doar cu un card bancar sau prin cont bancar ca să te bucuri de pariurile live de la o anumită casă de pariuri.
Sper că în viitor toate casele de pariuri din România să ofere opțiunea de depunere cu Skrill.

Comentarii