Sferturile de finala din Cupa Spaniei




Azi s-au tras la sorți Sferturile de finală din Cupa Spaniei. Capul de afiș este Barcelona-Athletic Bilbao. Meciul tur se va disputa pe terenul bascilor (20 ianuarie), iar returul pe Camp Nou (27 ianuarie). Alte meciuri: Celta-Atletico Madrid, Sevilla-Mirandes, Valencia-Las Palmas.
Meciul de pe San Mames va fi interesant. Îmi place când Barcelona joacă cu echipe bune, are și Messi chef de fotbal.
Barca are de luat o mică revanșă, bascii au fost vinovați pentru ratarea egalării propriului record al catalanilor de 6/6 trofee. Alții spun că vinovată a fost pregătirea din vară a Barcelonei, Copa America și multe altele. Barcelona nu a fost în formă, încerca să-și regăsească ritmul in acea perioadă.

Real Madrid a fost eliminată în turul precedent din Cupa Spaniei după o greșeală enormă. Real Madrid a folosit un jucător care nu avea drept de joc.
Federația Spaniolă de Fotbal a eliminat-o pe Real din Cupă Spaniei, după ce l-a folosit pe Denis Cheryshev în meciul contra lui Cadiz, din 16-imile de finală ale competiției.

Cheryshev chiar a marcat un gol în partida contra echipei Cadiz, deschizând scorul pentru Real, apoi a fost schimbat la pauză, după ce staff-ului a aflat că acesta primise 3 cartonașe galbene în sezonul trecut al Cupei Spaniei, când juca sub formă de împrumut pentru Villarreal. În cele din urmă, vicecampioana din La Liga din sezonul trecut a câștigat cu 3-1, însă verdictul Federatiei Spaniole de Fotbal îi anulează rezultatul și o scoate din competiție.




Comentarii