Pariuri ce pot fi inchise




Aproape toate casele de pariuri online au opțiunea pariuri ce pot fi închise. Această opțiune se numește Cash Out la Betfair, iar la William Hill se numește Cash in my Bet.
Ca să înțelegeți cum funcționează Cash Out să vă dau un exemplu clar. Milan joacă acasă contra echipei Inter și voi ați pariat pe victoria gazdelor la cota 2,20. Dar la scorul de 0-0 și după 15 minute, Milan are 2 jucători eliminați. Este clar că Milan nu mai poate câștiga și va juca defensiv sperând la un egal. Atunci puteți să alegeți opțiunea pariuri ce pot fi închise și să vă retrageți o mare parte din bani din acest pariu care nu mai are șanse de reușită.

Un alt exemplu este următorul: Aveți peste 1,5 goluri la cota 1,55 și se marchează în minutul 2. Acum sunt șanse mari să se marcheze golul 2, dar dacă nu vreți să riscați, puteți să vă retrageți din acest pariu cu vreo 80% din câștigul normal(dacă s-ar marca golul 2).
În general este bine să te retragi atunci când ești pe plus.

Sunt câteva sfaturi de bază pentru pariorii amatori sau profesioniști. Primul este să știi bine regulile unei case de pariuri și cum se joacă în mediul online. Al doilea este să știi când trebuie să te retragi, atunci când ești pe val și ai o serie bună sau când pierzi zile la rând și încerci să joci la recuperare.
Au fost cazuri când am pariat sume mari pe cel puțin 1 gol marcat într-un meci. Și prin minutul 20, echipa mai puternică a luat cartonaș roșu direct. Era clar că e foarte greu să se marchează pentru ca echipă mai slabă nu avea un joc ofensiv de calitate. Așa că am dat Cash Out, nu am lăsat pariul până la sfârșit și am salvat o mare parte din suma pariată. Meciul s-a terminat fără goluri marcate.

Comentarii