Icardi e in forma maxima


Icardi are cea mai bună rată de conversie în gol a suturilor pe poartă dintre toți atacanții din primele 5 campionate ale lumii: 8 goluri din 12 șuturi pe poartă. Dar ce s-ar întâmpla dacă ar primi atâtea pase de câte beneficiază Suarez, Neymar, Lewandowski sau Cristiano Ronaldo?
Stilul pragmatic și devensiv al echipei Inter Milano nu îl ajută pe Icardi pentru că altfel acest atacant pur-sânge ar avea o rată de conversie și mai bună.

La vârstă lui, 22 de ani, 10 luni și 19 zile, doar Gilardino a marcat mai multe goluri în Italia decât Icardi. Nici măcar Baggio, Del Piero sau Totti nu sunt în fața lui.
La nivel internațional, Icardi are același numar de goluri pe care îl avea CR7, 49 de goluri, pe când activa la Manchester United, poza de mai jos.


Icardi s-a caracterizat în câteva cuvinte: „Sunt puternic, şutez bine şi am un joc aerian bun. Mereu am spus că semăn cu Batistuta”.
Spune legenda că, la returul semifinalei de Liga Campionilor dintre Inter şi Barcelona din 2010, argentinianul, pe atunci jucător la echipa secundă a catalanilor, s-a aflat în tribunele de pe Camp Nou, suferind şi bucurându-se pentru nerazzurri. Trei ani mai târziu, iată-l sosit la Milano.

Rata de conversie a marilor atacanti din lume in acest moment

Comentarii