Bonus de 200 Ron la casa de pariuri Sportingbet
Casa de pariuri Sportingbet va oferă un pariu fără risc de maxim 200 Ron la prima depunere. Dacă ați depus și apoi ați pariat orice sumă până în 200 Ron și ați pierdut, primiți înapoi un bonus egal cu suma pariată de voi. Dacă este să aveți inspiratie și să câștigați primul pariu, nu mai primiți bonusul.
Ofertă nu este valabilă cu depuneri folosind Skrill sau Neteller. Așa că ar fi bine sa depuneți cu un card bancar sau prin cont bancar dacă vreți să vă bucurați de acest bonus.
Ofertă este valabilă până la 29 Februarie 2016.
Bonusul primit, în caz că pierdeți primul pariu, trebuie rulat de 7 ori pe cote de 1,50 sau mai mari.


Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care şi-au deschis un cont după 22.10.2015 00:01 EET. Oferta este valabilă doar până la data de 29.02.2016 23:59 EET.
Pentru a beneficia de pariul fără risc de 100% până la 200 RON trebuie să faci o depunere și să ai un pariu plasat în termen de 7 zile de la data înregistrării. Pentru a primi bonusul, primul pariu trebuie să fie pierzător. In cazul în care pariul este câștigător, nu se va acorda niciun bonus.
Oferta este valabilă doar pentru prima depunere.
Valoarea pariul fără risc este de 100% pana la 200 RON. Suma maximă a bonusului permisă pentru un jucător este de 200 RON sau echivalentul în moneda aleasă.
Se va lua in considerare urmatoarea conversie valutara: 1EUR=1USD=1GBP=4RON


Această ofertă este valabilă doar pentru Sporturi (Sportsbook). Selecţiile din Casino şi Poker, fotbal virtual, lozuri răzuibile, nu se califică pentru această ofertă. Depozitele făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoţie.
Pariurile/selecţiile anulate nu vor fi luate în considerare ca fiind pariuri eligibile pentru această ofertă. In cazul in care primul pariu plasat este anulat/amanat, se va considera cota 1.00 si valabilitatea bonusului va fi extinsa pentru al doilea pariu.
Bonusul va fi creditat în 48 de ore în funcţie de pariurile plasate. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.
Întreaga suma a bonusului creditat trebuie să fie pariată de cel puţin sapte ori (7x) la cote de 1.50 sau mai mari înainte ca suma şi eventualele câştiguri să poată fi retrase din cont.

Clientul are la dispoziţie maximum 7 zile de la data înregistrării pentru a lua parte în această promoţie. Pariurile eligibile acestei promoţii trebuie să fie plasate şi validate în termen de 7 zile de la data înregistrării.
Orice bonusuri creditate ca parte a acestei promoţii sunt valabile pentru o perioadă de 30 de zile. Bonusurile nefolosite vor fi reţinute după 30 de zile.
Sportingbet îsi rezervă dreptul de a refuza această ofertă oricărui client, în orice moment fără justificare, cu sau fără preaviz dacă avem suspiciuni că o ofertă de tip Bonus este folosită pentru un alt motiv decât acela de pariere cu scop recreaţional, de exemplu, dar fără a ne limita la următoarele cazuri: fraudă, obţinere de avantaje într-un mod ilegal sau practicarea arbitrajului.
Sportingbet/ Interactive Sports (CI) îşi rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.
Toţi clienţii trebuie să fie majori (peste 18 ani).
Sportingbet / Interactive Sports (CI) îşi rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz. Ne rezervăm dreptul de a anula / nu permite anumitor clienţi să beneficieze de bonus, la discreţia noastră.

Sportingbet are o politică strictă referitoare la un singur cont pentru un client şi foloseşte o serie de sisteme interne de securitate pentru a identifica acest lucru. De aceea, cu scopul de a evita potenţialele abuzuri, ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreţie, să refuzăm bonusuri de tip Bonus în următoarele circumstanţe:
conturi cu aceeaşi adresă de IP
conturi aparţinând aceleiaşi familii şi/sau aceleiaşi adrese (domiciliu)
conturi cu detalii comune de contact sau de identificare (ex. adresă de email, număr de telefon, card de debit/credit sau alte metodă de plată)
conturi multiple aparţinând aceleaşi persoane
încălcarea oricăror termeni şi condiţii ale ofertei de bonus.
evidenţe de colaborare între clienţi în plasarea pariurilor
Această ofertă este valabilă doar clienţilor înregistraţi pe www.sportingbet.ro.

Comentarii