5 case de pariuri online au primit licenta in Ianuarie 2016




5 case de pariuri online au primit licență în Ianuarie 2016: maxbet.ro, circus.ro, baumbet.ro, favbet.ro și dollarobet.ro.
Dintre toate aceste case de pariuri am auzit doar de maxbet și favbet. Maxbet este un casino prezent în toate marile orașe din țară, iar acum vrea să cucerească și piață online pe sloturi, ruletă, blackjack, etc.
Favbet.ro este o casă de pariuri din Ucraina și au avut probleme în Decembrie pentru că siteul a căzut 5 zile la rând. Cei de acolo au spus că au fost atacați de hackeri și ăsta a fost motivul principal pentru care jucătorii nu au mai putut paria online.

O parte din cele 5 case de pariuri nu are nici măcar un site în momentul când scriu acest articol. Și nu înțeleg cum poți să dai licență unei case fără un site.
Eu mă așteptăm să ia licență la începutul acestui an William Hill, Ladbrokes, Titan Bet, dar se pare că m-am înșelat. Totuși, aceste case puternice vor să ia licență la noi, dar nu se grăbesc. Motivul principal îl reprezintă lipsa normelor de aplicare a legii care încă nu au fost adoptate de Senat.
Aceste case cunoscute de toți pariorii vor să ia licență pe 10 ani și nu sunt interesate de licența temporară de 1 an.

Pariorii români s-au acomodat repede la noua situație, mai ales după ce bet365 a fost interzisă în România. Mulți joacă la Unibet, 888, Sportingbet sau Winmasters, iar cei care joacă doar 1 meci pe bilet preferă Betfair pentru că are cotele mari.
Pariurile online nu vor muri în România, dar aștept și alte case de top să vină la noi.


Comentarii