Depunere la Neteller prin Skrill


Incepând de azi poți depune bani la Neteller prin Skrill. Dacă până acum aveai bani în Skrill(moneybookers) și doreai să îi trimiți în Neteller, trebuia să faci mai multe tranzacții financiare. Trebuia să retragi banii din Skrill la bancomat sau in contul bancar din Romania, apoi să îi pui pe un card bancar si de acolo în contul Neteller. In acest fel pierdeai bani la tranzacțiile financiare.

Acum totul a devenit simplu. Dacă ai și cont la Neteller și la Skrill, un transfer între cele 2 portofele online se poate face fără dureri de cap.
Acum încarci bani în Neteller direct prin Skrill, iar comisionul este de 1,9%. Azi am intrat în contul Neteller și am verificat dacă este adevărat. Poza de mai jos dovedește că se pot transfera bani între Skrill și Neteller.


Depunerea la Neteller prin Skrill este posibilă pentru că ambele portofele sunt in aceeasi firmă. Acum cateva luni, Skrill a fost cumpărat de o alta firmă puternică.
Optimal Payments(firma care deține Neteller) a cumpărat Skrill(fostul Moneybookers).
Neteller și Skrill erau în competiție puternică pentru clienți noi în toată lumea. Acum câțiva ani, Skrill(moneybookers) era mult mai puternic ca Neteller.
Acum se pare că roata s-a întors. Recesiunea economică a atins cu putere pe toată lumea, dar se pare că pe cei de la Skrill i-a lovit în plin.
Optimal Payments a cumpărat Skrill de la CVC Funds, pe 23 martie 2015, cu aproximativ 1 bilion de euro. Un bilion înseamnă 1000 de milioane de euro.
În ziua în care Skrill a fost cumpărat, acțiunile la Bursă a firmei Optimal Payments au crescut cu 25%.

Comentarii