Stiri din fotbalul european




Stiri din fotbalul european

1.Inter se află pe primul loc în Serie A cu 11 goluri marcate în 11 meciuri. In 1998, AIK a devenit campioană în Suedia cu 25 de goluri înscrise în 26 de meciuri.
2.Chelsea a primit cele mai multe goluri până acum din toate echipele din Premier League și a pierdut 6 meciuri din primele 11 etape. Chelsea a ajuns la recordul negativ de 22 de goluri încasate.
3.Kevin De Bruyne a fost implicat în 7 goluri din ultimele 7 meciuri disputate în Premier League. E un transfer reușit pentru Manchester City.

4.Olympiacos este singurul club de fotbal din Europa care nu a pierdut niciun punct până acum.
5.Jovetic: "în Anglia îmi era mai ușor să joc pentru că erau spații mai mari. Fundașii de acolo erau puternici și rapizi, dar aici sunt mai deștepți. Campionatul din Italia este superior tactic".
6.Stiați că echipele de fotbal Eintracht Frankfurt și FSV Frankfurt nu se urăsc de moarte, deși sunt din același oraș?

7.Pedro le-a spus prietenilor apropiați că regretă că s-a dus la Chelsea și că își dorește în vară să revină la Barcelona.

Comentarii

  1. in serie a, un jucator daca se bazeaza doar pe calitatea individuala si nu da o importanta majora aspectelor tactice nu va reusi. sunt zeci de exemple de fotbalisti cu cota care si-au rupt gatul in italia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceea se spune ca in Serie A este foarte greu sa te adaptezi. Doar anumiti fotbalisti pot juca in Italia, mai ales cei sud-americani.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu