Guardiola la Manchester City in 2016?




Manchester City a investit mulți bani în jucători, dar dacă anul ăsta nu va câștiga titlul în Premier League sau nu va ajunge cel puțin în semifinalele din Champions League, Pellegrini va fi dat afară.
Se zvonește că Guardiola va veni la Manchester City în 2016.
Dacă Pep Guardiola va veni la City, iar Ancelotti la Bayern Munchen ar fi niște mutări foarte interesante în fotbalul european. Dacă Ancelotti ar veni în Germania, ar putea să câștige 5 titluri de campion național în 5 țări diferite.

Dar să revenim la Guardiola. Dacă spaniolul va pleca din Bundesliga, campionatul cred că va fi mai interesant. Bayern Munchen distruge acum competiția internă.
Sunt curios însă dacă Pep va domina Premier League.
A apărut și un articol despre plecarea lui Guardiola în Mundo Deportivo. Dar e posibil să fie doar o dezinformare din partea spaniolilor ca să destabilizeze vestiarul lui Bayern.
Dacă sunt neînțelegeri in echipa nemților și apar întrebări despre plecarea lui Pep, echipele spaniole din Champions League au șanse mai mari la cel mai dorit trofeu.

Guardiola este unul dintre cei mai buni antrenori din zilele noastre. Cât timp a fost la Barcelona, a doborât record după record.
Pep a câștigat 70% din toate meciurile Barcelonei și ridicat deasupra capului 17 trofee, din care 2 în UEFA Champions League.



Comentarii