Case de pariuri in limba romana




Case de pariuri importante in limba romana: Sportingbet, Unibet, Winmasters, Netbet.
Sunt mai multe case de pariuri online in limba noastra natala, dar inca nu au licenta in Romania.

Sportingbet este o renumita casa de pariuri online care are foarte multi clienti multumiti de serviciile de calitate ce le sunt puse la dispozitie. In Romania, Sportingbet detine o cota importanta din lumea pariurilor si pe masura ce timpul trece atrage din ce in ce mai multi clienti.
Oferta de bun venit de la Sportingbet constă într-un prim pariu fără risc în valoare maximă de 200 lei.
Acest bonus este de 100% din valoarea primei depuneri și are condiții foarte valorabile pentru revendicare ceea ce face această ofertă să fie printre cele mai bune pentru pariorii din România. Deasemenea Sportingbet vine cu bonusuri și pariuri fără risc pentru toate evenimentele importante din Liga 1 cât și pentru evenimentele sportive internaționale.

Unibet a fost desemnat de 3 ori operatorul de pariuri sportive al anului de catre eGaming Review (in 2006, 2008 si 2009) si o data premiat cu distinctia pentru operatorul live al anului, in 2009, Unibet este la inaltime din multe puncte de vedere, de la grafica si pana la bonusuri si pariuri live.
Chiar daca oferta de pariuri Unibet este pe cat de vasta pe atat de originala, exista si o mica problema aici. Cotele sunt in general putin sub restul pietei, in special la pariuri mai “exotice” sau pe sporturi mai putin populare.

Comentarii