Cine va castiga titlul in Premier League?




Dupa 8 etape din Premier League, doar 3 echipe au mai ramas in frunte: Manchester City, Arsenal si Manchester United.
Cotele la castigarea titlului in Premier League sunt: Manchester City 1,73 , Arsenal 3,50 ,Manchester United 7, Chelsea 17 si Liverpool 67.

Chelsea
Chelsea, care este campioana de anul trecut, sa afla pe locul 16 cu 8 puncte din 8 etape. In ultimul meci de campionat echipa lui The Special One a fost invinsa acasa clar de Southampton cu 3-1(golurile au fost marcate de Steven Davis in min.44, de Sadio Mane in min.60 si Graziano Pelle in min. 73, iar pentru chelsea a deschis scorul Willian in min.10 dintr-o lovitura libera batuta perfect).

Jose Mourinho a declarat dupa aceasta infrangere : "We have to be honest, the referees are afraid to give Chelsea decisions. I don't care if I get punished by the FA. I'm the best manager this club has ever had and I will not leave my responsibilities, you will have to sack me"


Jose Mourinho vrea sa fie ca Alex Ferguson, sa fie o legenda, un antrenor cu rezultate bune pe termen lung. Dar Mourinho vrea rezultate imediat indiferent de metode sau costuri si asta nu a fost niciodata stilul lui Alex Ferguson.
Jose nu cred ca va mai apuca finalul acestui campionat ca antrenor al lui Chelsea.

Manchester City
In ultimul meci din premier league Manchester City a castigat cu 6-1 meciul cu Newcastle United. 5 goluri au fost marcate de Aguero intre minutele 42 si 62, iar Kevin de Bruyne a marcat 1 gol. De Bruyne si Aguero sunt 2 jucatori de elita care fac diferenta oricand. Cred ca De Bruyne este peste Hazard in acest moment. De Bruyne a fost un jucator mare la Wolfsburg si a intrat bine in primul 11 la Man City.
Man City si-a revenit dupa infrangerile suferite in ultimele 2 etape cu Tottenham si West Ham si cred ca este favorita la castigarea titlului in Anglia.


Manchester United
Manchester United se afla la al 2-lea sezon consecutiv cu Louis van Gaal la carma. Diavolii rosii au "scapat" de Robin van Persie, Nani si Chicharito si au adus sange tanar (si scump) prin Memphis Depay si Anthony Martial. Dupa ce in inceputul sezonului l-au folosit ca varf impins pe Rooney in sistemul 4-2-3-1, olandezul a cerut transferul unui atacat, iar tanarul Martial pare sa fie cheia pentru aceasta campanie. Dupa primele etape din campionat, profitand de forma slaba a lui Chelsea si a lui Liverpool, 3 echipe raman in lupta pentru titlu: Manchester City, Man United si Arsenal.


Arsenal
Arsenal este o echipa ciudata pentru ca intr-o saptamana poate pierde in Champions League, ca mai apoi sa o invinga pe Manchester United cu 3-0, prin niste goluri superbe.
Chiar inaintea meciului Arsenal-Man United, prezentatoarea tv de la NBC a spus in spirit de gluma ca gazdele trebuie sa invinga la 3 goluri ca sa treaca pe locul 2. Nu imi vine sa cred ca asa s-a intamplat.
Daca arsenal va juca la fel in urmatoarele meciuri din Premier League, are sanse mari la titlul de campioana.


Liverpool
Liverpoool dupa 8 etape are 3 victorii, 3 egaluri si 2 infrangeri. In ultimul meci a facut 1-1 cu Everton, iar antrenorul Brendan Rodgers a fost demis.

Liverpool a fost o dezamagire in ultimii ani in anglia.
In sezonul 2006-07 Liverpool a terminat campionatul pe locul 3 cu 68 de puncte, iar Man United a castigat titlul de campioana cu 89 de puncte.
In sezonul 2007-08 Liverpool a terminat pe locul 4 cu 76 de puncte, iar Man United a castigat iar titlul cu 87 de puncte.
In sezonul 2008-09 Liverpool a terminat pe locul 2 cu 86 de puncte, iar pe locul 1 s-a clasat Man United la 4 puncte diferenta.
In sezonul 2009-10 Liverpool nu s-a aflat nici macar in primele 5 clasate, iar campionatul l-a castigat Chelsea cu 86 de puncte.
In sezonul 2010-2011 campionatul a fost castigat de Man United cu cu 80 de puncte, iar Liverpool nu s-a aflat iar in primele 5 clasate.

In sezonul trecut Liverpool a terminat pe locul 6 cu doar 62 de puncte.
Liverpool nu are sanse la titlu nici in acest an.

Comentarii