Casa de pariuri 138.com
Casa de pariuri 138.com nu a depus actele pentru licență până acum. Dacă va intra în legalitate in România, o să aflați din mai multe surse, inclusiv de pe acest site(casedepariuri.org).
Casa asiatică 138.com avea un freebet de 50 de lire sterline și pentru pariorii români.
Ca să obțineți freebetul trebuia ca primul vostru pariu să fie pus pe cota minim 2 sau mai mare, iar suma minimă să fie de 10 lire sterline. Freebetul reprezintă 50% din primul pariu. Cu alte cuvinte dacă primul pariu este de 100 de lire, freebetul este de 50 de lire sterline.
Cei care depun folosind Skrill(moneybbokers) sau Neteller nu au dreptul la această promoție.

Casa de pariuri 138.com este foarte puternică în China și de curând a apărut și pe piața din Europa. Este specializată pe fotbal, handicap asiatic și pe goluri marcate. Puteți să pariați și pe cursele de cai din UK sau Irlanda dacă preferați genul ăsta de pariu.
Campionatul din România este prezent în oferta de pariuri. Fiecare meci de la noi are cel puțin 85 de variante de pariat.
Depunerea minimă este de 10 lire sterline, iar retragerea minimă este tot de 10 lire.

În stânga siteului 138.com aveți Horse Racing și Live Betting, iar sub ele toate sporturile posibile. Alegeți sportul, competiția și pariul. De exemplu: Fotbal - Champions League - Chelsea vs Juventus. Este foarte simplu.

Comentarii