Matchbook




Matchbook este asemănătoare ca Betfair sau Betdaq, dar în comparație cu cele 2, Matchbook are un comision de 1% pentru sumele câștigate. Iar câteodată are un comision de 0% la pariurile pe meciurile de fotbal.
E o diferență mare între comisioanele percepute de Betfair(care sunt mult mai mari) față de cele cerute de Matchbook. Dar asta nu înseamnă că Matchbook este numărul 1 la bet-exchange. Betfair rămâne liderul datorită sumelor jucate acolo și a ofertei pariurilor live.
Problema mare a celor de la Matchbook este că cer comision și pentru pariurile pierdute. Așa ceva eu nu am mai întâlnit la un bet-exchange.

Puteți să vă deschideți un cont la Matchbook în dolari sau euro, iar depunerea minimă este de 25 de euro. Suma minimă pentru un pariu este de 0,01 euro.
Dacă aveți vreo problemă cu depunerile sau cu pariurile îi puteți contacta prin email la adresa accounts@matchbook.com

Dacă vă place să jucați la casino online, Matchbook va oferă multe jocuri de calitate: Blackjack , Progressive Blackjack, Ruleta Europeană, Ruleta Americană, Baccarat, Caribbean Poker, Pai Gow Poker, Break The Vault, Touchdown, Jacks Or Better, Deuces Wild.
Diferența dintre ruleta europeană și cea americană este prezența unui număr în plus pe ruleta americană, și anume 00.
Dacă vreți să aveți șanse reale la ruletă, să jucați întotdeauna la cea europeană.

Matchbook nu este cea mai rea dintre toate aceste bet-exchange din toată lumea, dar este un adversar pentru Betfair și asta e bine pentru noi pariorii. Mai ales acum în 2015, când un alt bet-exchange WBX s-a închis.






Comentarii