Betfair




Betfair are cele mai mari cote de pe piața pariurilor online. Și chair dacă o să îmi spuneți că Pinnaclesports are cotele mai mari, Betfair are ofertă mai bogată. Oricum Betfair e în top 3 cele mai sigure case de pariuri(exchange) din lume.
Betfair este un exchange bets. Adică pariorii din toată lumea joacă unii contra altora în funcție de cotele oferite.
Pe ăștia de la betfair nu îi interesează cine câștigă la pariuri pentru că le revine un procent din pariurile reușite. Procentul este de 3% din suma câștigată, alteori poate să ajungă la 5% sau 7%.

Știu cazuri cunoscute în care anumite case de pariuri au jucat la betfair.
În afară de betfair, mai găsiți și alte bet-exchange pe piața online ca: betdaq, matchbook sau smarkets,etc. Dar niciuna nu se compară cu Betfair, pentru că acolo se pariază milioane de euro pe un singur meci de fotbal important.
Betfair are câteodată și bonusuri pentru români la prima depunere, dar au fost loviți puternic de vânătorii de bonusuri in ultima vreme și nu mai au oferte pentru noi acum.

Nu știu în aceste clipe dacă betfair a depus actele pentru licență în România, dar până pe 10 Septembrie o să știu sigur. Atunci este data limită pentru licențele din RO.
Sper că acest bet-exchange să rămână la noi, tot pe domeniul .com și să putem paria pe cote mari.
Să nu treacă pe domeniu .ro și să devină o simplă casă de pariuri, care are cote normale și nu vine cu nimic în plus. Doar timpul va decide ce variantă ne va oferi betfair și ONJN.

Depunerea minimă la betfair este diferită in functie de metoda aleasă. Dacă depunerea este realizată prin Skrill(Moneybookers) este destul de acceptabilă pentru noi, doar 10 euro. Iar pentru card bancar și Neteller depunerea minimă este 15 euro.
Betfair este cotată pe siteul SBR(http://www.sportsbookreview.com/) la litera A. La litera sunt cele mai bune case de pariuri online ca: Bet365, Pinnaclesports sau William Hill.



Comentarii