Betdaq




Betdaq este un exchange la fel ca Betfair. Dar sumele pariate la Betdaq sunt mai mici și nu se compară cu cele de la Betfair. Nici oferta de meciuri live sau sporturi nu este la fel de bună, dar Betdaq are un comision mai mic. Dacă la Betfair comisionul pe care trebuie să îl plătiți pentru sumele câștigate ajunge la 7%, la Betdaq comisionul maxim este de 5%.
Iar acum Betdaq are o promoție cu 3% comision.
Dacă pierdeți pariul nu mai trebuie să plătiți nimic. Avantajul principal dacă pariați la Betdaq îl reprezintă cotele foarte mari pe care nu le găsiți la alte case de pariuri.

Pariurile oferite de Betdaq sunt cele la victorie, pariuri pe handicap asiatic, pariuri pe goluri marcate - în special peste și sub 2,5 goluri.
Nu lipsesc nici cursele de cai de la acest bet exchange, dar nici cazinoul online sau alte jocuri online: Blackjack, Deal or No deal, Cops 'N' Robbers, rulete,etc.

Dacă jucați pariuri sigure(sure bets), Betdaq vă oferă 3 Trading Tools: Bet Angel, Gruss Software și Geeks Toy.
Sure bets reprezintă pariurile puse pe ambele variante de rezultat al unui meci de tenis, iar la finalul meciului voi o să fiți pe plus indiferent de rezultatul partidei. Se poate juca și la fotbal mai ales pe handicap asiatic sau pe goluri marcate pentru că sunt doar 2 variante de rezultat.

În stânga siteului găsiți o listă cu toate sporturile oferite. Vă alegeți sportul, meciul și apoi pariul și gata. Navigarea este detul de simplă și ușoară pe site, iar depunerile și retragerile se realizează destul de repede.
Bineînțeles că se face verificarea identității pentru că Betdaq nu acceptă pariori minori pe site.
Betdaq este variantă mai mică a lui Betfair, dar este o variantă mai bună decât multe case de pariuri online datorită cotelor foarte mari oferite.




Comentarii