Dinu Gheorghe a plecat de la Astra



Dinu Gheorghe a plecat de la Astra.
Dinu Gheorghe a declarat ieri:"Am vorbit azi cu Ioan Niculae şi am încheiat conturile cu Astra. E dorinţa mea, sper să fi luat cea mai bună decizie. N-a fost uşor, datorită relaţiei cu domnul Niculae, cu jucătorii, nici nu mi-am luat rămas bun de la ei. Ar fi normal s-o fac, dar mi-e foarte greu. Am reuşit performanţe extraordinare cu acest grup."

Ion Niculae de la Astra e un Gigi Becali mai mic. Daca un meci se termina cu un rezultat prost patronul clubului Astra ataca jucatorii, schimba antrenorul si apoi il pune iar dupa 2 saptamani pe banca, apoi il pune antrenor pe Protasov care nu a avut rezultate in ultimii 5 ani.
Acum l-a dat afara pe unul dintre cei mai buni si echilibrati conducatori de la noi. Astra e ca o avalansa de zapada din cauza patronului care se crede mare specialist in fotbal.
Peste 2 ani sa nu auzim ca Astra a avut soarta echipei Urziceni.

Ion Niculae a declarat azi:"Vom vedea dacă voi mai investi la anul, pentru că la situaţia economică din România nu este de investit. Şi fotbalul este o reflectare a întregii vieţi economice, mai puţin sociale. E un sport în care 17 echipe pierd şi una singură eventual câştigă ceva. E greu, vedeţi ce se întâmplă la echipe precum CFR Cluj sau Galaţi, care acum câţiva ani făceau 20 de milioane de euro din câştigarea campionatului şi participarea în grupele Ligii Campionilor. Sunt jucători neplătiţi de 16 luni. La noi, în 9 luni, sunt peste 50 de milioane de lei, e adevărat şi cu investiţiile în infrastructură, cheltuiţi la Astra. Iar banii ăştia trebuie să vină dintr-o altă activitate economică, pentru că din fotbal nu scoţi bani".

Comentarii