Casa de pariuri Sportingbet


Casa de pariuri Sportingbet oferă multe pariuri pentru campionatele mai puțin cunoscute, mai ales diviziile B ale campionatelor de fotbal. Oferta de pariuri live se ridica la nivelul casei bet365, iar dacă aveți chef să vizionați un meci la care ați pariat, această casă de pariuri are multe transmisii live direct pe site.
În plus Sportingbet are cote mari pentru sporturile americane:baschet, hochei sau baseball.
Oferă pentru pariorii români este un bonus de 400 de ron, dar nu este valabil cu depuneri cu Skrill(moneybookers) sau Neteller. Dacă vreți bonusul trebuie să depuneți cu un card bancar sau cu un cont bancar. E printre putinele case de pariuri care mai ne ofera bonusuri la prima depunere.
Bonusul este valabil doar o dată, deci dacă ați mai avut cont la această casă de pariuri nu încercați să îi păcăliți pentru că rămâneți fără bani.

Navigarea pe site este ușoară și pe înțelesul nostru pentru că este în limbă română.
Dacă aveți vreo problemă de orice fel legată de bonus sau cotele oferite îi puteți contacta la numărul de telefon +40 316300581 sau direct pe Live Chat.

Înainte de o retragere se face verificarea identității. Se vor cere copii de pe următoarele acte: Copie de pe Cartea de Identitate și copie de pe o factură. Astea 2 sunt necesare pentru că minorii nu au voie să joace la pariuri.
Opțiunile de depunere și retragere sunt multe. După ce a fost făcută verificarea identității, banii făcuți din pariuri la Sportingbet ajung repede în portofelul vostru.

Bonusul de 400 de Ron este valid doar pentru primele 3 pariuri plasate după înregistrare.
Pentru a putea participa în această promoţie, primele 3 pariuri trebuie să fie multiple cu 3 sau mai multe selecţii, iar cota pentru fiecare selecţie trebuie să fie cel puţin 1.30.
Întreaga suma a bonusului creditat trebuie să fie pariată de cel puţin cinci ori la cote de 1.50 sau mai mari înainte ca suma şi eventualele câştiguri să poată fi retrase din cont.

Comentarii