Contact
Daca ai vreo intrebare sau o sugestie pentru noi, ne poti contacta la adresa de mail alin@rosudirect.com

Siteul casedepariuri.org a aparut intr-o perioada in care Guvernul Romaniei s-a decis sa reglementeze legislatia privind pariurile online. Orice casa de pariuri care e activa pe piata din Romania are nevoie de licenta de la ONJN, iar jucatorii romani pot fi amendati daca joaca la o agentie de pariuri online fara licenta.

Pe acest site o sa gasiti mai mereu informatii la zi despre casele de pariuri online care primesc licenta, despre procesul dintre Bet365 si statul roman, despre strategii de pariuri sau orice alta informatie legata de sporturile din toata lumea. O sa aveti stiri si despre agentiile de pariuri de la colt de strada si ofertele lor. Daca vreti sa ma contactati pentru vreo colaborare sau doar sa puneti o intrebare legata de pariuri, aveti mai multe metode de contact pe aceasta pagina.


 Daca aveti conturi pe retele de socializare, site-ul casedepariui.org are Twitter si Instagram, conturi active cu postari zilnice despre fotbal, tenis, baschet, volei, hochei pe gheata, handbal si alte sporturi.
Twitter Case de Pariuri


Comentarii