Case de pariuri


Case de pariuri care au licență în România 

Casa de pariuri Sportingbet
Casa de pariuri Sportingbet are toate metodele posibile de depunere și retragere pentru români: card bancar(Visa, Master Card, Maestro), Neteller, Skrill, cont bancar, etc. Dacă ați depus cu Neteller de exemplu, trebuie să retrageți tot cu Neteller. Așa e la toate casele de pariuri online.
În plus, are bonusuri(ușor de rulat) dese pentru pariuri sportive.

Pariuri live la Sportingbet
Campionatele puternice de fotbal sunt prezente în oferta live de la Sportingbet. Chiar acum mă uit pe oferta unui meci din Italia, Serie A.
Poți paria pe victorie, pe goluri marcate, DNB(niciun pariu pe egal), ambele echipe marchează, primul gol marcat, scor corect, șansă dublă, număr de goluri par sau impar, etc.
Nu lipsesc nici pariurile live pe prima repriză: rezultat prima repriză, total goluri prima repriză, scorul corect după 45 de minute, șansa dublă prima repriză,etc.
Cei care preferă pariurile pe goluri marcate au următoarele variante: pariurile de genul gol marcat în peroade de 5 minute, 10 minute sau 15 minute.

Dacă aveți chef să jucați poker online, Sportingbet are are acoperită și această variantă. Dacă preferați cazinoul online, această casă de pariuri are o pagină numită Roulette Club făcută special pentru români. Nu lipsesc nici sporturile virtuale cum ar fi cursele de cai sau de ogari.
Am retras ultima oară de la Sportingbet prin Neteller și banii au ajuns a doua zi.

Betfair

Betfair este una dintre cele mai cunoscute exchange-bets din lume. Are printre cele mai mari cote la pariuri de pe piața online, pentru că cei care au pus bazele acestei afaceri de milioane de euro, nu îi interesează cine câștigă sau pierde un pariu. Betfair nu e o casă obișnuită de pariuri care să se hrănească cu pierderile pariorilor.

Betfair câștigă din comisionul de 5%(acesta a fost mărit în unele țări la 7%) pe care îl ia de la orice pariu câștigat, indiferent de suma pariată, fie 10 euro sau 1400 de euro.
Partea bună este că Betfair își întâmpină noii clienți cu un FreeBet foarte atractiv pentru prima depunere.

Betfair acceptă majoritatea modalităților de plată pentru efectuarea depunerilor și retragerilor, însă cele mai populare sunt: Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, Solo, Switch, Skrill, Neteller etc.
Recomand depunerea cu Skrill(Moneybookers) sau Neteller pentru că, dacă vreți să depuneți prima oară cu cardul, va trebui să urmați câțiva pași pentru introducerea și verificarea acelui card în cadrul acestui bet-exchange.

O să vă pună să alegeți un nick-name pentru acel card bancar care este un fel poreclă. Prin această metodă se evită fraudarea cardului tău de rău-voitori. Pentru că pe viitor, atunci când vei face o altă depunere cu același card, îți va apărea doar poreclă aleasă de tine pentru acel card bancar, fără alte date cum ar fi numărul de 16 cifre de pe fața cardului.
Cea mai importantă calitate a acestui bet-exchange este că puteți paria sume mari, față de alte case de pariuri. Dacă la o casă de pariuri normală suma maximă care poate fi pariată este între 100 și 500 euro la betfair poate ajunge la 30000 de euro sau mai mult.

Casa de pariuri 888

Casa de pariuri 888 are licență în România din data de 28.08.2015.
Casa de pariuri 888 are sumă cea mai mică la retrageri dintre toate casele legale la noi. Suma minima pe care o puteți retrage este de 3 lire sterline prin card de credit, Neteller, Skrill, Ukash.
Daca folosiți transfer bancar că metoda de retragere suma minimă este de 20 de lire sterline.
Depunerea minimă este de 10 euro prin card de credit, Skrill, Neteller, Paysafecard, Ukash.

Cât durează o retragere la casa de pariuri 888?
1. Neteller, Skrill-până la 2-3 zile lucrătoare
2. Transfer Bancar- între 2 și 11 zile lucrătoare
3. Ukash, Card de credit – până la 6 zile lucrătoare

Balanța se actualizează imediat, interfața este simplă și prietenoasă ( culorile Gamebookers-ului) cu care mulți sunt familiarizați.
Cei de la 888 au și opțiune de închidere pariu numită Cash-in, în cazul în care simți că pariul pus nu mai are șanse de reușită. Astfel poți diminua pierderile. Aceasta optiune nu se regaseste la multe case de pariuri de la noi.

Comentarii