Pleaca Costa de la Chelsea?


Costa are ofertă pe masă de la o echipă de fotbal din China. Uriașă. Salariul lui Costa ar fi de 30 de milioane de euro pe an. Atacantul brazilian a crescut într-o familie de oameni săraci și un astfel de salariu te poate aranja pe viață.
Chelsea îi recheamă, foarte repede și aproape inexplicabil, pe Ake și Bamford din împrumuturi care le făceau mai mult bine decât rău.
Diego Costa nu joacă la Leicester. Conte dă vina pe dureri la spate, dar în aceeași conferința declară că "bineînțeles că mi-aș dori să continui să lucrez cu toți jucătorii mei, meci de meci." Lost în translation, poate...

Chelsea îl vinde pe Costa pentru că titlul din Premier League e aproape în buzunar. Pentru a-l înlocui, îi vinde la Swansea pe Ake și Bamford, pentru Llorente. În Premier League poți juca pentru 2 echipe diferite în același sezon. Swansea e aproape resemnată și începe să construiască pentru revenirea rapidă în EPL, în 2018.

Batschuayi pleacă împrumut pe undeva prin EPL, poate chiar tot la Swansea. Chelsea rămâne în atac de 4, cu Willian, Hazard, Pedro și Llorente. Plus capacitățile ofensive deloc de neglijat ale lui Fabregas și Moses.

Comentarii