Transport Barlad - Otopeni


Distractie, petreceri in aer liber, tatauaje facute pe plaja la mare, femeie frumoase de toate marimile si toate varstele, barbati imbracati in tricouri mulate, masini de top, nisip fin, ochelari de soare scumpi, dansuri exotice care te fac sa intorci capul in toate partile, toate astea le vezi intr-un colt din Romania pentru ca oamenii sunt in vacanta. Unii prefera tarile invecinate. Dar din ce zicea cineva azi la stiri, numarul turistilor de la mare de la noi s-au dublat. Unii patroni de hoteluri si restaurante se vaitau ca romanii isi cumpara mancare din magazinele mari si nu mai consuma mancaruri gatite de bucatari priceputi. Dar poate sunt de vina si preturile mari practicate de restaurantele din litoral. Dar indiferent ce buget ai si vrei sa te duci la mare la noi sau prin alte tari, trebuie sa ajungi acolo intr-un fel sau altul. Daca vrei sa pleci din tara si nu stai in capitala, poti sa iei un mijloc de transport pe ruta Barlad Otopeni si ajungi repede la destinatie.

Unii avem prieteni buni care ne aduc la aeroport, insa altii trebuie sa caute transfer aeroport pe internet ca sa gasesca cea mai buna solutie. Taxiul nu este indicat pe distante lungi, asta o stie si un copil. Asa ca ar fi bine sa vii cu trenul, daca nu te grabesti si vrei sa vezi cum e transportul ca in 1950. Sau sa iei un autocar de transport Barlad Otopeni si in 4 ore aproximativ poti sa ajungi la aeroport. Mai multe informatii, preturi, orele de plecare, rutele pe care va merge autocarul pentru distanta Otopeni Barlad, intra aici.

Indiferent din ce zona a tarii esti, daca ai crescut in puf sau printre ulite pline de praf, daca ai avut o copilarie fericita sau nu, daca ai studii superioare sau doar liceul terminat, daca esti calm sau esti foarte nervos si iti sare tandara din orice, un om are nevoie de distractie si sa vada zone turistice noi. Iar o plimbare prin tarile din Europa nu costa asa mult. Strange niste bani si camd vine vara du-te in lume si fa lucrurile pe care ti le doreai sa le faci de cativa ani. Zambeste, fa poze, bea un pahar de vin de calitate si mananca specialitatile culinare ale locului.

Comentarii