Poza Zilei


David Ortiz semna autografe intr-un meci de baseball demonstrativ. Si a inceput sa cante imnul SUA. Iar in aglomeratia creata a ramas cu copilul unei familii in brate pe tot timpul intonarii imnului.
David Ortiz este un fost jucator de baseball profesionist, poreclit Big Papi. A jucat 20 de sezoane in MLB, la inceput la Minnesota Twins si apoi si-a incheiat cariera la echipa Boston Red Sox. A fost de 3 ori campion MLB si de 10 ori in ceea ce numesc americanii All-Star.

Ortiz si-a incheiat cariera cu 541 home-runs care il claseaza pe locul 17 din toate timpurile. Un run se marcheaza cand un jucator reuseste sa faca turul celor 4 baze, in sens contrar acelor de ceas. Un tur al bazelor incepe de la home plate si se incheie in acelasi loc. UN HOME RUN este un run in care batterul aflat in ofensiva reuseste sa treaca prin toate bazele dupa ce a lovit mingea care poate ajunge in tribune si nu mai poate fi recuperata de jucatorii adversi.
Scopul unui meci de baseball este de a inscrie mai multe run-uri decat adversarul. Astfel, un batter incearca sa loveasca mingea si apoi sa fuga spre baze. Cu cat loveste mai tare si mai departe mingea, cu atat poate avansa mai departe. In cazul in care mingea zboara in tribuna, a reusit un home run.

Daca v-a placut Poza Zilei, atunci ar trebui sa stiti ca mai existe articole asemanatoare pe acest site.

Comentarii

  1. Haha, foarte tare. Geniala poza, asta demonstreaza ca nu e un meltean... ca in alte parti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar copilul sta relaxat. Inseamna ca e pe maini bune. Poza mi-a placut la nebunie si trebuia sa o impart si cu cititorii mei.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu