Autocontrol pentru pariuri online


Foarte multi pariori pierd bani pentru ca nu au autocontrol. Sunt condusi de trairi, de anumite cote oferite de casele de pariuri, de graba cu care joaca la recuperare dupa ce au pierdut bani multi sau joaca in continuare pentru cred ca au o zi buna. Casele de pariuri pe asta se bazeaza, pe factorul uman. Stiu ca oamenii nu se pot controla cand e vorba de tigari, cafea, alcool sau orice alt viciu si aici sunt prezente si pariurile. Asa ca daca vrei sa faci bani la pariuri pe termen lung e bine sa ai autocontrol, sa respecti anumite reguli impuse de tine, scrise undeva ca sa iti aduca aminte ca esti om si esti supus greselii. Daca ai reusit asta, apoi poti sa cauti pe internet ponturi pariuri pe siteuri specializate si de incredere de unde sa te inspiri.

Un alt aspect important atunci cand esti in cautare de ponturi este sa nu joci orice meci dintr-un campionat din tari mici, din Asia sau din alte zone ale lumii unde fotbalul este de slaba calitate. Sa nu ai informatii despre ambele echipe, despre jucatorii accidentati, despre forma echipei gazda in ultimele 5 meciuri si multe altele. Cel mai bine e sa joci la sfarsit de saptamana pentru ca ai de unde sa alegi meciuri bune pentru ponturi pariuri azi sau in timpul saptamanii atunci cand sunt meciurile din cupele europene. Sunt cateva ponturi pariuri sportive de top oferite de siteurile de la noi din tara. Tot ce trebuie este sa faceti este sa alegeti cat mai putine meciuri pe bilet si sa nu va grabiti cand puneti biletul. Exista articole de genul tutorial pentru a castiga la pariuri si ar fi bine sa studiati asa ceva daca vreti sa aveti sanse reale de a face un ban cinstit din pariuri online.

u am avut perioade in care am avut control si am facut bani buni destulm de repede. Dar am avut si saptamani in care jucam aiurea, cand pierdeam si jucam la recuperare, cand jucam si noaptea, desi nu e indicat pentru ca atunci sunt meciuri de fotbal din America de Sud si nu se marcheaza asa multe goluri asa cum crede lumea.

Comentarii