Stiati ca?


1. Pe data de 11.10.1924, Billy Smith, jucatorul echipei Huddersfield Town a fost primul jucator de fotbal care a marcat direct din corner.
2. Arjen Robben a jucat ultimul meci in tricoul echipei nationale a Olandei. Robben a declarat ca omul de sticla a rezistat cel mai mult pe teren din toata generatia lui de fotbalisti. Robben a fost numit omul de sticla pentru ca se accidenta foarte des.
3. S-a decis prima urna valorica pentru tragerea la sorti pentru Cupa Mondiala: Rusia, Germania, Brazilia, Portugalia, Argentina, Belgia, Polonia, Franta. Pentru prima oara la acest Campionat Mondial, urmatoarele urne valorice vor fi stabilite in functie de coeficientul FIFA pe luna Octombrie 2017.

4. Romelu Lukaku mai are 6 goluri de marcat pentru a deveni cel mai bun marcator din Nationala Belgiei. Si are doar 24 de ani. Belgianul are deja 61 de aparitii in tricoul nationalei pana la aceasta varsta. Dar trebuie sa va spun ca cel mai bun marcator din Belgia pentru nationala are doar 30 de goluri. Cristiano Ronaldo a marcat pana acum pentru nationala Portugaliei 75 de goluri.
5. Antrenorul Islandei este si dentist. La noi la Nationala Romaniei am avut antrenori care aveau meserii mult mai interesante. De exemplu, Piturca a fost un specialist in a insela cazinourile din toata lumea.
6. Cu 20 de goluri marcate, Messi este cel mai bun marcator din CONMEBOL calificari Cupa Mondiala, peste jucatorii de top Hernán Crespo si Luis Suárez.
7. Sadio Mané va lipsi de pe teren 6 saptamani din cauza unei accidentari. Iar cand acest jucator nu joaca pentru Liverpool, aceasta echipa iubita de suporteri in Anglia nu joaca mai nimic. Suporterii lui Liverpool spun ca este un sezon incheiat pentru ei din cauza acestei accidentari.

Comentarii