Ce se mai aude prin fotbalul mare


1. Messi a devenit primul jucator care a inscris 100 de goluri pentru acelasi club in cupele europene. Barcelona a invins aseara cu 3-1 pe Olympiacos, in Champions League, iar argentininanul a inscris golul 2 din lovitura libera din afara careului in minutul 61.
2. Jose Mourinho este deranjat pentru ca multa lume il cearta pentru stilul lui defensiv. Jose Mourinho: "Sometimes I feel being good defensively is a crime. 12 matches - 10 victories, two draws, nine clean sheets. We're not bad."
3. Edinson Cavani este al 3-lea jucator care a marcat in 7 meciuri consecutive de Champions League. Acest record a mai fost stabilit in trecut de van Nistelrooy si Cristiano Ronaldo.

4. Dupa 3 meciuri jucate in Liga Campionilor, echipele din Anglia nu au inregsitrat nicio infrangere si au adunat 37 de puncte din 45. In anii trecuti, echipele din Premier League nu se descurcau prea bine in cea mai importanta competitie fotbalistica, mai ales daca intalneau echipe puternice ca Real, Barcelona sau Bayern Munchen. Dar anul asta, cred ca o echipa din Marea Britanie va ajunge in finala.
5. Mile Svilar, portarul echipei Benfica a fost cel mai tanar jucator care apara buturile echipei lui in Champions League. Dar asta a venit cu un pret. Jose Mourinho le-a spus jucatorilor echipei Manchester United sa traga de la distanta pentru ca portarul advers este prea tanar. Iar Mile Svilar a gresit grav si Manchester United a plecat cu toate cele 3 puncte de pe terenul echipei Benfica.
6. Inter ii va mari clauza de reziliere lui Icardi la 150 de milioane de euro. Mai ales dupa ce a facut PSG pe piata transferurilor in acest sezon cand a cheltuit sute de milioane de euro pe jucatori de super clasa.

7. Urawa Reds a ajuns in finala AFC Champions League dupa ce a invins chipe Shanghai SIPG cu scorul de 2-1.

Comentarii