Afaceri profitabile


Sunt multe afaceri profitabile in Romania. Unele sunt la un nivel mic, un restaurant, o cafenea, iar altele sunt super-companii cu mii de angajati care lucreaza in diferite orase ale tarii. Poti sa incepi sa faci bani legal pornind o afacere cat de mica. De exemplu o cafenea intr-un oras mai mic. Oamenii frecventeaza cafenelele cu precadere astazi pentru ca sunt o modalitate placuta de a socializa, de a se intalni cu prietenii, si pe langa asta, una ieftina, facand comparatie cu restaurantele. Iar timpul petrecut alaturi de prieteni la o cafea, printre vorbe intelepte si glume mai putin reusite, iti fac ziua mai buna si zambetul iti este afisat pe fata. Alti oameni de afaceri au alt capital si tintesc mult mai sus. Cum este cazul lui Gabriel Comanescu care este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania si este implicat in afaceri importante.

Compania de foraj petrolier maritim Grup Servicii Petroliere (GSP), controlata de Gabriel Comanescu a obtinut a obtinut un contract de foraj pentru doua sonde de explorare offshore, situate in sectorul romanesc al Marii Negre. Afacerile cu petrol inca mai sunt de actualitate pentru este supranumit aurul negru. Nu exista o entitate care sa stabileasca pretul petrolului, asa cum se intampla cu alte bunuri. pretul este dat de miile de tranzactii care au loc zilnic in lume. Pretul petrolului este, practic, o licitatie enorma. Industria petrolului exista inca din secolul al optulea in Orientul Mijlociu. Pe atunci, strazile din Baghdad erau pavate cu smoala derivata din petrol. Iar Gabriel Valentin Comanescu stie ca cel putin 50 de ani de acum inainte afacerile cu petrol vor creste. Nu stiu daca rezervele de petrol se vor imputina peste cativa zeci de ani, asa spun specialistii in domeniu. Dar pana atunci, masinile noastre vor parcurge sute de km cu rezervorul plin de benzina sau motorina.


Apropo de aceste afaceri si de produsele care se realizeaza din aurul negru. Stiati ca din petrol se produc si: cardurile bancare, antigelul, telefoanele, detergentul, rujul de buze, ghetele de fotbal, umbrelele, soselele sau parasutele. Asa ca nu trebuie sa va ganditi ca din petrol se face doar benzina sau motorina.



Comentarii