Luxemburg a facut egal pe terenul Frantei


Luxemburg a reusit surpriza acestor calificari pentru Mondialul de fotbal din Rusia. A facut 0-0 pe terenul Frantei, una dintre cele mai puternice echipe din lume. Atacantii echipei Luxemburg au lovit o data bara si au fost opriti dintr-o faza foarte periculoasa pentru un offside inexistent.
Luxembourg a luat 24 de puncte din 396 posibile in 132 campanii de calificare pentru Mondiale din 1930 pana acum. Iar 4 puncte le-au castigat in ultimele 4 zile. O victorie cu 1-0 cu Belarus si un egal fara goluri pe terenul Frantei. Pana acum, in aceasta grupa, Luxemburg a adunat 5 puncte.

Cotele pentru aceasta surpriza au fost urmatoarele:
Egalul a avut cota 26 si scorul exact de 0-0 a avut cota 50. Era greu sa te gandesti ca Franta nu va incscrie cel putin 1 gol, dar uite ca s-a intamplat.
Iar victoria Frantei, inainte de inceperea meciului, avea cota 1,01. Cine a jucat easy money pe aceasta cota a pierdut enorm.

Pana in ultimii ani, Luxemburg nu reusea mai nimic in fotbalul mare. Desi e inconjurata de tari cu fotbal puternic ca Germania, Franta, Belgia si Olanda, cei din Luxemburg se aseamana ca joc cu Andorra si San Marino. Iar populatia din Luxemburg este mai mare decat cea a Islandei, iar aceasta din urma joaca un fotbal spectacol. Dar acum, cu acest egal pe terenul Frantei, toata lumea vorbeste despre fotbalul din Luxemburg.


Comentarii