Strategie la sloturi online


Cei care intra pe net la cazinourile online încearcă tot felul de strategii cu gândul se a se îmbogăți peste noapte. Sloturile online nu sunt pe placul jucatorilor mereu pentru că sunt setate să dea doar un procent înapoi. Oricum la un cazinou online ai șanse mai mari de a nu pierde față de unul de la colț de stradă. Un cazinou stradal are sloturile sau păcănelele setate să dea înapoi cam 70% jucătorilor. La cele online crește procentul cu vreo 20%. Încă ceva important de știut. Rotirile la sloturi online nu pot fi influențate de tine. Când vorbim despre strategii trebuie să ne cunoaștem bine. Dacă nu ești norocos în viața de zi cu zi, atunci nu ai ce să cauți la pariuri sau la un cazinou. E foarte important să știi când să te retragi și să pleci din cazinou. Atunci când ești pe plus sau când ești pe minus câteva ore la rând. Altfel ești doar un amator care donează banii cazinourilor online.

Strategie la sloturi online
1. Stabilește un obiectiv clar. Să zicem că depui 100 euro la un cazinou și vrei să ajungi la 200 euro. Dacă ai reusit să ajungi la 200 euro, îi retragi și nu mai risti bani în ziua respectivă pentru că obiectivul a fost atins. Poți să retragi suma de bani care e pe plus și să continui cu suma depusă. Nu risti bani de plăcere sau când ești plictisit. Joci la cazinou ca să faci bani.

2. Nu juca la un slot de la colt de strada
Sloturile de la colt de strada sunt foarte cautate de jucatorii de casino. Dar nu merita sa va incercati norocul acolo, ci mai bine in mediul online. Dar 99% dintre ei sunt donatori care speră la teancuri de bani.

3. Ar fi bine să verifici procentul de plată pe care îl dă slotul la care vrei să faci un ban cinstit
Există sloturi online care au un procent de plată al jucătorului de 97% sau chiar 98%. Cu cât acest procent este mai aprope de 100, cu atât aveți voi mai multe sanse. Sunt unele sloturi care au un procent de plată de 70% sau 80%. Nici să nu va gândiți să jucați acolo pentru că pe termen lung o să fiți pe minus.

Comentarii