Stickere decorative pentru apartament


Dupa ce iti renovezi apartamentul trebuie sa cumperi mobila noua, covoare de calitate si obiecte decorative si multe altele. Conteaza enorm ce fel de obiecte de mobile alegi in fiecare camera. Ar fi bine ca in fiecare camera sa fie culori diferite, sa nu arate tot apartamentul la fel. Dormitorul sa aiba mobile de culoare maro deschi, iar in sufragerie sa ai mobila de culoare neagra. Daca mai asezi un covor de culoare alba in sufragerie, atunci contrastul e ca in filme. Stiu ca un covor de culoare deschisa este pretentios si se murdareste mult mai repede. Dar acel covor nu e pe hol acolo unde este traficul cel mai mare facut de toti membrii familiei. Apoi trebuie sa cauti tablouri sau orice altceva ca sa pui pe pereti. Iar niste stickere 3D pot da o noua fata sufrageriei tale.

Dintre preferatele mele se numara niste stickere 3D Egipt ca in poza de mai sus. Daca sunt puse pe peretele cel mai indepartat, la distanta mare de usa de la sufragerie, atunci impresia ca ai renovat apartamentul cu cei mai buni specialisti din domeniu pare reala. Sunt mai multe stickere perete de unde sa alegi, in caz ca nu iti place tema Egiptului antic. Poti cumpara stickere decorative cu vase decorative, cu ursuleti de plus, clasice, cu roboti, auto moto, cu trandafiri si multe altele. Niste stickere de perete pota schimba felul in care te privesc vecinii sau cei apropiati care vin in vizita.

Sunt oameni care investesc in masini scumpe si nu baga niciun ban in renovarea apartamentului. Chiar am un prieten care a facut asa si dupa vreo 3 ani dupa ce si-a cumparat masina a facut un accident de circulatie. El nu a patit nimic, dar masina a fost distrusa. Nu mai zic de cei care cumppara un automobil scump in loc de un apartament cu 2 camere. O masina se uzeaza mult mai repede. De fapt la o luna dupa ce ai cumparat-o isi pierde din valoare si nu o mai poti vinde la pretul de autoturism nou. Dar un apartament poate sa isi pastreze valoarea sau aceasta sa creasca in timp. Iar daca apartamentul este si renovat, atunci clipele petrecute acasa chiar conteaza pentru ca te simti bine in pielea ta.

Comentarii