Rochii elegante pentru evenimente speciale


Femeile vor sa fie foarte elegante atunci cand au un eveniment important in viata lor: o nunta, botez, un party in care cea mai buna prietena isi serbeaza ziua de nastere si multe altele. In acest articol o sa va prezint cateva modele de rochii elegante, dar si avantajele sau dezavantajele anumitor modele.
Sunt multe rochii de seara pe inpuff.ro de unde poti sa iti alegi. Daca esti in cautare de rochii de seara ieftine sau rochii de ocazie ieftine, ai venit exact unde trebuie.
La un eveniment cu adevarat special opteaza pentru rochia lunga cu maneci scurte, un model care iti va conferi o alura nobila. Materialul in nuante pretioase, drapat, ascunde imperfectiunile si se pliaza usor pe diverse forme corporale. Cordonul negru creeaza cu succes un efect de subliniere a taliei. Prinde-l la spate intr-o funda mica si lasa-l sa atarne pentru un plus de eleganta.

Rochia de seara clos este o alternativa la fel de eleganta la rochiile lungi. Partea de sus, petrecuta, formeaza un decolteu frumos, in V, iar elasticul din talie marcheaza aceasta zona subtil. Rochia fiind in clos, pana la genunchi, se potriveste atat minionelor, cat si femeilor inalte, iar croiul iti va garanta un efect wow atunci cand dansezi. Volanele de la maneci sunt un detaliu la moda care, in acelasi timp, ascunde posibile imprefectiuni ale bratelor.

Rochia lunga in A este un model elegant inspirat din stilul anilor 30. Materialul satinat aluneca usor si iti flateaza formele corpului. Faldul format cu ajutorul elasticului din talie te ajuta sa ascunzi anumite imperfectiuni. Decolteul in V iti va conferi un efect de alungire, iar zona descoperita poate fi pusa in evidenta cu ajutorul unui coler de efect.
O femeie care isi doreste o imagine puternica dar plina de senzualitate alege o asemenea rochie conica din piele. Chiar daca rochia este mulata, e considerate o rochie de seara, insa accesorizata intelligent poate fi purtata si in tinute elegante de zi. Sunt multe preturi de rochii elegante ieftine, asa ca aveti de unde alege.

Pentru zilele cand iti doresti un plus de confort, alege o rochie scurta cu buzunare. Datorita designului minimalist de pe spate, rochia este potrivita atat in timpul zilei, daca o porti cu sandale romane, cat si seara, cu o pereche de sandale metalizate. Aceasta ultima varianta o mai puteti purta o luna de zile pentru ca se pare ca vremea friguroasa incepe sa isi faca aparitia cat mai des. Dar pe timp de vara, o rochie scurta cu buzunare face toti banii.

Comentarii

Trimiteți un comentariu