Cazare perfecta in Delta pentru parinti si bunici


Mai sunt multe zile pana va veni anotimpul friguros, iar lumea inca mai cauta locuri unde sa isi petreaca vacanta. Cei tineri se duc la mare, la Mamaia sau Costinesti sau pleaca din tara prin Bulgaria sau Grecia. Parintii si bunicii nostri prefera muntele sau Delta Dunarii. Iar daca ai niste bani in plus si vrei sa fcai un gest pentru cei care te-au crescut poti sa cauti cazare perfecta in Delta pentru parinti si bunici. Cei care au avut grija de noi cand eram copii si faceam numai tampenii au nevoie de cateva zile de relaxare, de un gratar cu peste si carnati, de un asfintit ca in filme, de o bere la un foc de tabara si multe altele.

Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania. Ce vezi acolo nu intalnesti in alta parte a tarii, iar unele popoare nici nu au posibilitatea sa vada fauna dintr-o delta pentru ca nu au asa ceva in tara lor. Si daca vreri sa vezi Dunarea in toata splendaorea ei trebuie doar sa cauti pe net cazare Delta Dunarii si ai de unde sa alegi. Dar nu mai pierde vremea pentru ca suntem la sfarsitul lui August, si dupa ce se tremina luna Septembrie, vremea se inrautateste.

Am niste prieteni buni care sunt pescari cu experienta. Oamenii investesc in scule de pescuit, in momeli si in orice obiect necesar pescuitului. Ei cauta pe net stiri despre pescari profesionisti si despre anumite rezultate la concursuri, sunt la curent cu tot ce misca in aceasta lume populata de pesti rapitori si alte specii. Au barcute specilae cu telecomanda pentru momeala pe care o poti controla de pe mal, au momeala proprie facuta dupa o anumita reteta speciala si multe altele. Si nebunii astia cand vine vara pleaca in Delta. Ei spun ca asta e cadoul perfect pe care il fac pentru ei pe timp de vara. Si se bucura de fiecare ora petrecuta pe malul Dunarii, cu lansetele aruncate la punct fix in valurile acestui fluviu renumit. Isi cauta pe net anumite cuvinte cheie ca Delta Dunarii cazare si apoi pleaca cate 3 sau 4 masini la relaxare.

Comentarii