Proiect casa cu mansarda


Atunci cand bunicul meu a vrut sa ii faca o casa unchiului meu, s-a plimbat prin toata Romania ca sa vada mai multe proprietati si casele cum sunt construite. Ca sa isi faca o idee, ca sa vada ceva nou, ca sa se inspire din stilul romanilor din toate zonele tarii. Dar asta se intampla inainte de 1989, atunci cand eram limitati din multe puncte de vedere. Acum traim in epoca internetului de mare viteza, a arhitectilor specializati in orice fel de constructie, a oamenilor bine pregatiti din diferite domenii. Daca aveti bani sa construiti o casa noua, atunci puteti cauta niste proiecte case cu mansarda pe onedesign.ro, iar acolo aveti mai multe variante de unde sa alegeti.

Sa ai un loc al tau unde sa dormi face bine la sanatate. Indiferent daca e vorba de un apartament sau o casa, atunci cand e a ta parca toate problemele trec mai repde pe langa tine. Chair ieri am vazut un videoclip in care un tanar de 25 de ani se lauda la tatal lui ca are femeia gravida si ca este bazat. Dar tatal lui i-a explicat ca inainte de ai o familie, e bine sa ai un apartament unde sa cresti copilul, sa fii pe picioarele tale si sa nu mai astepti de la parinti ajutor in fiecare zi, mai ales financiar. Asa ca inainte sa iti intemeiezi o familie cauta pe net proiecte casa sau proiect casa cu mansarda si construieste casa mult vizata.

Si nu te apuca sa pui bazele unei case fara sfaturile unui arhitect. Stiu ca romanul se pricepe la toate, dar hai sa nu exageram. Arhitectii au studii superioare, unii se pricep chiar si la design interior, iar voi ar trebui sa ii platiti ca sa isi faca treaba ca sa nu vatreziti ca va cade tavanul in cap pentru ca ati facut casa dupa ureche. Doar unii romani cu bani angajeaza specialisti in anumite domenii, ca mai apoi sa se bage peste ei si sa zica ca stiu ei mai bine. Profesionistii sa se ocupe de proiect si de constructia casei ca de asta sunt platiti.

Comentarii