Magazin online de constructii


Anul 2017 a fost bun pentru mine din mai multe puncte de vedere. S-a marit familia pentru ca fratele meu are o fetita superba, am vizitiat cateva tari din Europa, am inceput colaborarea la inca un site si am renovat apartamentul. Cand te apuci de renovare trebuie sa te astepti la surprize. De la intarzierea lucrarilor, de discutii cu meseriasii referitoare la bani, de materialele alese si asa mai departe. Iar un magazin online de constructii de genul MACO STORE mi-a facut viata mai buna. Pentru ca acolo ma gasit cam tot ce aveam nevoie: Adezivi, Placi si accesorii gips carton, Produse pentru suprafete verticale, Produse pentru pardoseli, Termoizolatii, Dibluri termoizolatii, Termoplaci izolatii la interior, Termoplaci tip standard, Hidroizolatii, Chituri de rosturi, Vopsele, Profile decorative si multe altele.

Cand trebuia sa cumpar mai multe materiale de constructii de care aveau nevoie meseriasii, ma duceam intr-un singur magazin care avea de toate. Daca nu era urgent, cautam pe net un magazin de constructii care avea vopsea lavabila si placi rigips. Cand am ales culoarea peretilor in sufrageria am ales o vopsea de culoare deschisa. Meseriasul zice ca era mai bine o lavabila interrior de culoare crem. Dar eu am preferat o vopsea alba pentru ca se vede camera mai mare, iar lumina patrunde pentru ca balconul are geamurile foarte mari in lateral. Chiar nu am pus fereastra in lateral la balconul inchis ca lumina sa patrunda in sufragerie. Lumina naturala este cea mai buna lumina pentru ochi.

Navigarea pe siteul Maco Store este destul de usoara. Produsele sunt asezate pe categorii in stanga sus. Apoi daca dai clic pe o categorie se deschid alte sub-categorii si poti gasi produsul cautat foarte repede. Fiecare produs are afisat pretul, dar si poza clara ca sa stiti ce cumparati. E afisata si lista de furnizori de unde vin materialele de constructii, iar acest lucru inseamna transparenta si respect pentru consumator.

Un apartament care este proaspat renovat te face sa te simti bine atunci cand te odihnesti sau vin prietenii apropiati pe la tine ca sa se uita la meci sau sa discutati afaceri la un pahar de vin.

Comentarii