In vacanta cu masina


Stiu ca in grupul meu de prieteni avem o problema cu oganizarea. Daca acum doua luni am vorbit vreo 15 insi sa mergem in vacanta, vara asta in Grecia, lucrurile s-au schimbat rapid. Acum o luna mai erau doar noua cei care doreau sa se relaxeze pe plajele din vechea Elada. Iar acum, cu o saptmana inainte de plecare mai suntem doar cinci care mergem sigur. Si asa e in fiecare an. Dar asta e stilul nostru si asa a fost mereu. Si o sa plecam cu masinile ca in fiecare sezon. Iar eu am un VW Golf care nu mi-a facut peri albi pana anul asta. Pentru ca acum cateva luni am fost nevoit sa schimb cateva piese auto vw, iar acum masina merge aproape perfect. M-am dus la un service auto unde lucreaza un prieten bun, care ma stie de cel putin 10 ani. Omul e un pescar profesionist dar si un mecanic auto de exceptie. Cand am o problema cu masina apelez la el pentru ca stiu ca are piese originale vw si am incedere totala. Si nu vreau sa schimb la masina mea personala anumite piese vw cu unele la mana a doua sau de slaba calitate.

Si daca tot vorbim de masini si piese auto online vw ar fi bine sa scriu un pic si despre istoria masinii VW Golf. Volkswagen Golf este o masina de familie de dimensiuni mai mici care a aparut pentru prima oara pe piata auto in 1974. Acesta masina, care e cumparata des si de conducatorii auto din Romania, este in trei usi, dar si in cinci usi.
Aceasta autoturism a castigat titlul de Cea mai buna masina in 2009 cu modelul Volkswagen Golf Mk6 si in 2013 cu modelul Volkswagen Golf Mk7.
Volkswagen Golf Mk7 este a saptea generatie si a fost anuntata aparitia ei la Berlin in 4 Septembrie 2012 si prezentata oficial la salonul auto de la Paris.

Acum sa revenim la vacanta, relaxare, fara stres, fara munca, fara sefi, fara betoane incinse de soarele puternic de vara. Pana anul asta eu nu am mai fost in Grecia, asa ca astept cu nerabdare sa ajung acolo. Mai ales ca am auzit numei lucruri bune despre plajele din aceasta zona.

Comentarii