Ziua de salariu si creditele bancare


Toti vrem sa traim bine, sa nu ne gandim la facturi, sa ne cumparam tot ce vrem, sa mergem in vacante exotice sau la meciuri de fotbal pe stadioanele importante din toata lumea, sa mergem la concerte des, sa iesim zilnic in oras, sa mancam la restaurante de top, sa ajutam pe cei apropiati din punct de vedere financiar atunci cand acestia sunt la greu. Dar toate astea nu sunt posibile fara bani. Si atunci cand ramai fara cash poti sa apelezi la un credit nevoie personale de la Extra Simplu care te poate scoate din situatia grea si sa faca sa iasa iar soarele pe strada ta.

Care este diferenta intre un credit bancar si un credit Extra Simplu?
1. In primul rand un credit bancar este oferit de banci, iar creditul Extra Simplu este oferit de institutii nebancare.
2. Un avantaj al unui credit rapid cu buletinul este timpul in care primest banii. La banci va trebui sa astepti mai mult ca sa se aprobe creditul, plus ca cer multe acte. Asa e peste tot.
3. Un alt aspect legat de aceste credite online trebuie sa stiti ca cel mai cautate este credit de nevoi personale pentru ca nu se cer sume mari sau foarte mari. Iar banca sau institutia nebancara nu risca enorm daca va ofera aceasta suma de bani.
4. Un credit nevoi personale Bucuresti se poate obtine aproape peste tot in capitala. Toata lumea stie ca nu ducem lipsa de farmacii non-stop, case de pariuri si de firme care ofera credite pe termen scurt sau lung.

Nu faceti un imprumut la banca doar daca chiar aveti nevoie neaparat de bani. Pentru ca romanul nu are disciplina finaciara si poate cheltui imprumutul in cateva zile. Stiu directori de firme mari de la noi din tara care nu sunt atenti la cheltuieli. Fac imprumuturi pentru o masina de teren de care chiar nu au nevoie sau de niste biciclete care ruginesc in garaj. Aveti grija de banii vostri, dar daca vreti sa va faceti niste placeri mici, nu ezitati. Fericirea trebuie sa fie in primele 3 lucruri sau stari pe care le doriti de la viata. Si daca o suma de bani va poate adunce zambetul pe buze, atunci bagati mana in buzunar si cumparati ce aveti nevoie.

Comentarii