Ceasuri de mana pentru barbati


Ceasul este cea mai importanta bijuterie a unui barbat. Multi dintre voi investesc masiv in telefoane de ultima gereratie in loc sa investeasca in ceasuri de mana. Pentru ca la pretul unui telefon mobil de firma din 2017 poti sa cumperi 3 ceasuri de la outlet B&B Collection: unul sport care sa mearga cu stilul tau activ, unul elegant atunci cand iesi in oras sau la anumite evenimente mondene si altul casual pentru orice zi din an, atunci cand iesi in lume sa te vezi cu prietenii apropiati. Daca ai mai multe ceasuri de la B&B Collection poti sa le schimbi des si sa arati ca ai gusturi alese si stii cand si cum sa porti un ceas in functie de cum te imbraci. Un ceas sport nu se potriveste daca te imbraci la costum, iar un ceas serios si elegant nu se potriveste daca te imbraci in trening si vrei sa te duci la sala sa bagi tractiuni ca sa faci spatele mare, ca tot a venit vara.

Am un prieten bun care investeste in el, se imbraca frumos si are grija de adidasii si pantofii de firma si uraste vremea urata atunci cand ploua pentru ca tine prea mult la incaltamintea lui. E mereu curat si aranjat. Dar nu purta ceas, nu stiu exact motivul. Dar pana la urma si-a achizitionat unul din zecile de ceasuri B&B si acum nu il mai da jos de la mana.
Ca si in orice alt domeniu sau accesorii de imbarcaminte, ceasurile de la outlet B&B Collection au preturi diferite pentru toate buzunarele. Exista ceasuri de mana cu preturi de peste 400 de euro dar si ceasuri care se incadreaza intre 100 si 200 de euro. Indiferent ce statut aveti in societate si ce bani faceti in fiecare luna calendaristica, un ceas nu trebuie sa lipseasca de la mana voastra.

Imaginea voastra in lume conteaza enorm. Trebuie sa stii cum sa vorbesti, cum sa te imbraci, cum sa te comporti cu femeile din jurul tau, sa fi mereu pozitiv si plin de viata, sa faci sport si sa ai grija la alimentatie si sa fii atent la detalii. Iar un ceas de mana poate face diferenta in aceasta lume.
Daca nu stii cum sa iti alegi ceasul de mana intra aici.

Comentarii