Meci aranjat la pariuri in Portugalia?


Toate casele de pariuri din Portugalia au blocat cotele și au scos meciul Feirense-Rio Ave din ofertă pentru că s-a pariat 100.000 de euro pe victoria echipei Feirense la cota 3. Feirense a câștigat cu 2-1 meciul contra celor de la Rio Ave. Ce s-a întâmplat de fapt? A existat un meci aranjat la pariuri în Portugalia?
Se spune că s-a pariat puternic sume mici pe victoria echipei oaspete-Rio Ave sau pe egal. Astfel cota la victoria a echipei Feirense a crescut substanțial. Apoi a venit pariul de 100.000 de euro pe victoria gazdelor. Greșeala celui care a pariat suma asta a fost că trebuia să împartă 100.000 de euro în zeci de pariuri mai mici la case de pariuri diferite. Cel care a pariat banii astia este chinez, iar sursa acestor informații au fost preluate de pe site-ul zerozero

Statistica este în regulă în privința victoriei echipei Feirense pentru că echipa gazdă nu a pierdut niciun meci acasă din ultimele 3, iar Rio Ave a pierdut toate punctele în ultimele 3 deplasări, înainte de meciul care e suspect la pariuri. În plus, Feirense are un nou antrenor și cu acesta la conducere au reușit în ultimele 8 meciuri să joace din ce în ce mai bine: 3 victorii, 4 egaluri și 1 înfrângere, 10 goluri marcate și 7 primite. Feirense chair a reușit un rezultat de egalitate(1-1) cu Porto.

Urmează o investigație, deși iubitorii de fotbal din Portugalia spun că nu au fost decizii ciudate ale arbitrilor sau goluri suspecte. O să va țin la curent cu informații proaspete despre acest caz.


Comentarii