Dormitoare moderne



In vara trecuta m-am apucat de treaba si am renovat apartamentul in care locuiesc. Stiti reclama aia in care unul se uita la niste poze si apoi la camera lui si isi da seama ca doar el s-a schimbat de-a lungul anilor pentru ca a crescut. Camera a ramas in anul 1986 atunci cand a castigat Steaua Cupa Campionilor. Acum e o disputa intre Gigi Becali si Armata la cine se afla palmaresul, dar totusi sa nu schimbam subiectul. Apartamentul meu trebuia renovat pentru ca arata ca pe vremea comunismului si era deprimant. Cine venea pe la mine parca se intoarcea in timp. Mereu mi-au placut filmele si cartile SF, dar nu vreau ca apartamentul meu sa arate ca o intoarcere in timp in anii 80 sau 70. Tot ce era reprezentat de mobilier dormitor arata vechi si trecut prin razboi. Asa ca am modificat de la zero 3 camere: 2 dormitoare si sufrageria. Am aruncat toata mobila veche si am cautat cateva idei de dormitoare moderne pe internet pentru ca acolo sunt mai multe variante de lemn folosit, culori diferite si forme cat mai ciudate si pe gusturile tuturor. Baia si bucataria le voi renova in anul urmator.

Poti cauta mobila dormitor ieftina la magazine specializate sau iti poti comanda un mobilier dormitor pe gsutul tau cu marimea pe care ti-o doresti. Nu are rost sa iti iei un pat mare si un sifonier enorm pentru un dormitor care este mic. Pentru ca nu o sa poti sa te plimbi linistit prin camera, toate obiectele de mobilier fiind inghesuite. Sufrageria este mult mai mare indiferent de apartamentul pe care il ai. Si acolo merge sa bagi mobilier de care vrei tu pentru ca spatiul iti permite. Fratele meu imi zicea sa pun gresie in dormitor pentru ca asa a vazut el in Spania. Dar acolo este clima foarte buna si chiar iarna nu este foarte frig. Iar eu sunt friguros din fire asa ca am preferat sa pun parchet pe jos si cred ca am luat decizia cea mai buna.

Ar fi bine sa alegeti cu grja ce fel de dormitoare moderne va dotiti pentru ca este o investitie importanta si nu schimb obiectele de mobila ca pe sosete.

Comentarii