Impozitul la pariuri online indeparteaza jucatorii romani


Impozitul la pariuri online îndepărtează jucătorii români pentru că nu se face impozitarea la sursă. Dacă anul ăsta ai jucat la case de pariuri online și ai câștigat orice sumă de bani(poate să fie 50 de lei sau 3000 de lei) impozitul îl plătești în următorul an la ANAF.
Și nu e foarte simplu pentru că trebuie să completezi o grămadă de acte, birocrația e în floare în România, iar dacă ai câștiguri la mai multe case de pariuri online te doare capul. Mulți pariori preferă să joace la case de pariuri de la colț de stradă, pentru că acolo se plătește impozitul pe loc.

M-a întrebat un prieten ieri ce știu despre bonusul de la Betfair. I-am explicat regulile și termenii bonusului și cum ar trebui să joace ca să fie pe plus la final. Dar apoi m-a întrebat de impozit. Și i-am explicat că la anul trebuie să facă mai multe drumuri la ANAF, să stea la coadă, să găsească la ghișeu o persoană care se pricepe la impozitul pentru pariuri, etc.
Și prietenul meu a zis că mai bine nu mai joacă la case online, că nu mai vrea niciun bonus de la Betfair datorită impozitului și a lipsei de respect față de jucătorii români.

Dacă cei care se ocupă de pariurile online în România nu vor realiza că impozitarea la sursă ușurează muncă tuturor, a pariorilor, a oamenilor care lucrează la ANAF, etc. atunci pariurile online nu mai au viitor în România.
Un parior începător abia știe să deschidă un cont și să parieze, dar strâmbă din nas când se face verificarea identității. Dacă îl trimiți și la ANAF la anul, omul se îndreaptă spre casa de pariuri de la colț de stradă de la el din cartier. Pentru că știe că acolo nu are dureri de cap din cauza impozitului.



Comentarii