Iarta-ne, Frank


Chiar in ziua in care Frank De Boer era dat afara de conducerea Inter-ului, un suporter al acestei echipe de traditie din Italia isi descarca sufletul...

Iarta-ne, Frank.

Iarta-ne pentru ca suntem o tara mediocra si situatia fotbalului de la noi se reflecta perfect in asta. Iarta-ne, Frank, pentru ca avem personaje in televiziune care rad ca tu inca nu stii inca sa vorbesti la perfectie limba italiana la doua luni de la venirea ta in Italia, in timp ce ei, nascuti pe plaiurile noastre fara a cunoaste cum se conjuga o fraza.
Iarta-ne pentru ca avem un club plin de non-profesionisti care te-au respins pe tine, un profesionist de nivel inalt.
Iarta-ne pentru ca avem conducatori care joi te confirma pe post iar luni te concediaza, comportamentul lor ii califica pentru ceea ce sunt.
Iarta-ne pentru ca te-am pus in aceasta situatie care, cu siguranta, nu iti va periclita nicidecum cariera, ba chiar, cunoscand valorile tale, nu vei avea probleme in a te impune altundeva.

Iarta-ne ca pe la noi prin partea locului antrenorul potrivit mereu este cel urmator si cu totii ne consideram Guardiola pentru ca reusim sa adunam 11 jucatori laolalta pe o foaie de hartie sau am castigat campionate la Fifa cu Bari sau Bologna.
Iarta-ne ca suntem mai degraba un popor care nu cunoaste cultura lucrului bine facut si ca o consecinta a necunoasterii, este convins ca in doua luni se pot construi turnuri fara unelte.
Iarta-ne si daca se poate sa nu ne porti pica, la urma urmelor nu suntem toti Caressa, Vialli si Bergomi in tara asta sau cel putin, sper asta.
Credit: Enzo Margiotta

Noul antrenor, interimar se pare, este antrenorul de la tineret, Vecchio este numele lui.
Va avea INTER mai mult succes in deplasarea de la Southampton cu noul antrenor decat cu Frank de Boer?

Comentarii