Strategia pe favoriti la fotbal



Strategia pe favoriți la fotbal este de fapt o serie de pariuri împotriva curentului de a paria pe echipele mari. Vom paria contra favoriților care au 4 sau 5 victorii consecutive. Dacă favorita joacă acasă vom paria X2 pe echipa mai mică. Dacă echipă puternica cu 4 victorii la rând joacă în deplasare vom juca 1X pe echipa gazdă și așa mai departe. Dacă pierdem, dublăm suma până iese pariul. După ce am câștigat căutăm altă echipă care are 4 victorii la rând și este considerată o formatie de top. De evitat echipe că Barcelona sau Bayern Munchen pentru că acestea pot lega multe victorii atât acasă cât și în deplasare.

Teoretic o favorită poate avea în medie 4-5 victorii consecutive, după care urmează un pas greșit. Bineînțeles că pot fi și excepții, au fost cazuri în care un favorit a obținut chiar și 13 victorii consecutive. Din această cauză am zis că e bine să evitați Barcelona în strategia pe favoriți la fotbal. Sau campionate de fotbal unde există doar o echipă care câștiga campionatul ani la rând si nu are o contra-candidată la titlu.

Nicio strategie de pariuri dn lume nu garantează câștigul 100% pentru că depinde foarte mult de echipa aleasă, de strategia folosită, de inspirația voastră de alege anumite campionate de fotbal, de noroc. Norocul face parte din viață noastră și o bară sau un gol în minutul 94 al meciului vă poate aduce fericire sau tristețe în suflet. Mulți joacă la pariuri pentru adrenalină, pentru că te uiți altfel la un meci dacă ai pariat. Dar la sfârșitul zilei contează și ce avem în portofel.


Comentarii