Ce inseamna arbitraj la pariuri?


Arbitraj(arbitrage) este o metodă de pariere pe toate variantele (1, X, 2 sau asemănător), care aduce cîştig indiferent de rezultat.
Arbitraj mai este denumit și Sure Bets sau Pariuri Sigure și se poate juca și în cazul unui meci care are doar 2 variante de rezultat: tenis, volei, etc. Cotele oferite de casele de pariuri online nu sunt la fel, iar în unele cazuri sunt chiar diferente mari.
Tot ce trebuie să faci este să găsești cote la anumite case de pariuri și dacă pariezi pe toate variantele de rezultat să ieși pe profit.

De exemplu o casă de pariuri, să zicem William Hill, are cotă la victorie pe Nadal de 2,10 în meciul contra lui Federer. Dar Federer are cotă la victorie de 2,07 la Unibet tot în meciul cu Nadal. Dacă pariați 200 de euro la William Hill pe Nadal și 200 de euro pe Federer la Unibet o să câștigați sigur. Dacă este să câștige Nadal aveți 20 de euro în plus, iar dacă este să câștige Federer aveți 14 euro în plus. Nu sunt sume mari, dar măcar nu mai stați cu emoții până la finalul meciului.

În teorie este perfectă combinația asta, dar în practică apare o problemă. Casele de pariuri te limitează dacă simt că faci arbitraj la pariuri. De aceea ai nevoie de conturi deschise la cât mai multe case de pariuri și să schimbi din când în când stilul de joc, ca să dai impresia că ești un parior amator.
Pariurile sigure sau arbitraj sunt recomandate celor cu experiență, nu celor care vor să se îmbogățească peste noapte.

Comentarii